Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Χριστιανή Καλόγρια: Οι Ισλαμιστές σκοτώνουν Χριστιανούς και πουλάνε το αίμα τους χιλιάδες δολάρια!

Ορθόδοξη μοναχή που βρίσκεται στη Γερμανία και συμμετείχε σε συνέδριο που διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα για τις διώξεις των Χριστιανών στη Συρία, δήλωσε ότι οι Χριστιανοί υποφέρουν από τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές, σύμφωνα με την ‘Αλ Χαντάθ’ [Γεγονότα].
Η μοναχή είπε ότι οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές σκοτώνουν χριστιανούς, τους παίρνουν το αίμα και το μεταβιβάζουν για πώληση στη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάθε φιάλη που συσκευάζεται με το αίμα των χριστιανών πωλείται έναντι $100.000 και χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές για πλύσιμο των χεριών των μουσουλμάνων για να εξιλεωθούν από τις αμαρτίες τους.
Η ορθόδοξη μοναχή «Χάτον Ντούγκαν»-(Hatune Dogan), η οποια μετακόμισε από τη Συρία στη Γερμανία με την πατρική της οικογένεια όταν ήταν 15 ετών, λόγω των απειλών κατά της οικογένειάς της, κατέθεσε τα παραπάνω σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η καλόγρια αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε με θύματα των μουσουλμάνων εξτρεμιστών που της είπαν για περιστατικά βιασμών, δολοφονιών, βασανιστηρίων και ακρωτηριασμών.