Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σσσσσσςςςς...Η Ελλάδα κοιμάται....

Γράφει η Θάλεια Χούντα - Ο φετινός χειμώνας, μέχρις στιγμής, μπορεί να χαρακτηριστεί ο πιο ήσυχος των τελευταίων ετών. Πολύ λίγες πορείες, πολύ λίγες φασαρίες και κυρίως, δεν υπήρξαν τα έκτροπα που τείναμε να συνδυάσουμε με κάθε διαμαρτυρία.
Και τα ίδια τα ΜΑΤ δηλώνουν πια βαριεστημένα!
Τι άραγε πηγαίνει καλύτερα φέτος και έχουμε αυτό το φαινόμενο; Η οικονομία μας και η οικονομική μας κατάσταση καλυτέρευσαν; Η κυβέρνηση μας εμπνέει εμπιστοσύνη; Σταμάτησε η κυβέρνηση να ξεπουλάει την Πατρίδα;
Δεν υπάρχουν πια αυτοκτονίες συμπατριωτών μας; Τα μικρά παιδιά δεν λιποθυμούν πλέον στα σχολεία τους; Τα χαράτσια και οι φόροι μειώθηκαν; Η απάντηση σε όλα αυτά βεβαίως είναι ¨όχι¨.

Τότε τι συμβαίνει; Η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί, είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται, για να κυβερνήσει. Τώρα τι σχέση έχει αυτό με τις συγκεντρώσεις και τις φασαρίες, νομίζω, ότι ο καθένας μπορεί να το κρίνει μόνος του. Σε όποιο αποτέλεσμα όμως και να προσπαθήσει να καταλήξει, τα δεδομένα που έχουμε δεν αλλάζουν και ίσως δείχνουν «σχέσεις» και «σχέδια». Κατά τα άλλα ... μάλλον κάποιος από εμάς υποκινούσε τα έκτροπα.
Και για να ακριβολογούμε και να μην ξεχνιόμαστε. Αν δεν ισχύει και αυτό, απομένει μόνο ο ¨πολυαγαπημένος μας Δένδιας¨ που σαν υπουργός ΠΡΟΠΟ έφερε την ομαλότητα και την τάξη και πάλι στην πόλη μας, αφού συνέλαβε όλους τους επικηρυγμένους κακούς. Γι' αυτό και τώρα μπορεί να απαγγέλει το Ταλμούδ ανενόχλητος ...


dialogoi