Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

(Vid)Σκοτώνουν τον πλανήτη Γή και σε κοροϊδεύουν για σενάρια περι κλιματικής αλλαγής και ανεξιχνίαστων θανατηφόρων ασθενειών!

Πυρηνικές δοκιμές δημιούργησαν κρατήρες στη Νεβάδα και μοιάζει σαν την Σελήνη
Μοιάζει με την επιφάνεια της Σελήνης ωστόσο πρόκειται για μια περιοχή στην έρημο της Νεβάδα όπου κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου γινόντουσαν δοκιμές πυρηνικών όπλων.
Η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας χρησιμοποιούσε την περιοχή, Nevada Test Site, TS ως περιοχή δοκιμών πυρηνικών βομβών.
Η NTS είναι χαρτογραφημένη ως ένα δίκτυο τετραγώνων που απαριθμούνται από το 1 ως το 30.
Οι κάτοικοι που ζούσαν στη γύρω περιοχή άκουγαν τις ισχυρές εκρήξεις και έβλεπαν το σύννεφο μανιταριών που υψωνόταν μετά από αυτές
Σήμερα χάρη σε μια σειρά από διαδραστικούς χάρτες που αναπτύχθηκε από την οπτικοποίηση δεδομένων της ομάδας Esri μπορούμε να δούμε τον αντίκτυπο των πυρηνικών δοκιμών σε μια έκταση 1.360 τετραγωνικών χιλιόμετρων γης.




Ανάμεσα στις φωτογραφίες μπορουμε να δούμε τον κρατήρα από τη δοκιμή Sedan.Η έκρηξη δημιούργησε έναν κρατήρα 100 μέτρων βάθους και 390 μέτρων διαμέτρου (4 γήπεδα ποδοσφαίρου), σηκώνοντας ραδιενεργά σύννεφα σκόνης σε ύψος 3 και 5 χιλιομέτρων. Η μόλυνση έφτασε σε κεντρικές περιοχές των ΗΠΑ και μαζί με μια άλλη έκρηξη που ακολούθησε 8 μέρες αργότερα υπολογίζονται ότι μόλυναν περισσότερο κόσμο από οποιαδήποτε έκρηξη.