Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ: Αφιερωμένο στον κατευθυνόμενο κίτρινο ελληνικό τύπο!(Vid)

Σε ισλαμικό χαλιφάτο σκοπεύουν να μετατρέψουν οι δυτικοί την Συρία, ενώ η βασική εκπαίδευσής τους γίνεται στην Τουρκία, όπως και ο εξοπλισμός τους όπως καταδεικνύεται από τις μαρτυρίες ριζοσπαστών ισλαμιστών.
Σε ρερπορτάζ του αγγλόφωνου ρωσικού δικτύου RT παρελαύνουν διάφοροι ισλαμιστές απ'όλο τον κόσμο οι οποίοι περιγράφουν πως
Φανατικοί ισλαμιστές από όλη πρακτικά τη Μέση Ανατολή όπως Υεμένη, Ιορδανία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη αλλά και ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία οι περισσότεροι εκ των οποίων μέσω Τουρκίας εισέρχονται στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του Bashar Al Assad.
Η ρεπόρτερ του RT εισήλθε σε συριακή φυλακή όπου κρατούνται πολλοί από τους εισβολείς παίρνοντας  συνεντεύξεις όπου οι τελευταίοι πρακτικά εξιστορούν όλο το σχέδιο στρατολόγησης στο οποίο συμμετέχει και η Τουρκία, στο έδαφος της οποίας διατηρούνται στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών.
Βλέπετε, το συριακό καθεστώς τους συλλαμβάνει και τους φυλακίζει αντίθετα με τον αυτοαποκαλούμενο «Ελεύθερο συριακό στρατό» και την al Nursa οι οποίοι απλά δεν κρατάνε αιχμαλώτους.
Το ρεπορτάζ ξεκινά με τον αποχαιρετισμό στο Χαλέπι ενός βομβιστή αυτοκτονίας ο οποίος αργότερα έπεσε με το παγιδευμένο φορτηγό που οδηγούσε στους τοίχους μιας φυλακής στο Χαλέπι προκειμένου έτσι να αποδράσουν οι ισλαμιστές κρατούμενοι. Οι σκηνές αυτές βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή ενός από τους ανθρώπους που φαίνονται στο βίντεο και που αργότερα συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.
Ονομάζεται  Ραουσάν Καζάκοφ και όπως λέει στη συνέντευξη που έδωσε στη ρεπόρτερ του RT ότι ήρθε στη Συρία από μη κατονομαζόμενη πρώην σοβιετική δημοκρατία για να πολεμήσει.
«Μια ομάδα η οποία αποκαλείται Μαράντ  με πλησίασε πριν ένα χρόνο περίπου και με έπεισε λέγοντας ότι οι μουσουλμάνοι στη Συρία καταπιέζονται και εκτελούνται και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στη Συρία και να πάρω τα όπλα εναντίον του Assad για να δημιουργήσουμε ένα «Χαλιφάτο» το οποίο θα επεκταθεί αργότερα σε παγκόσμιο επίπεδο σε μια ιερή Τζιχάντ εναντίον της Ευρώπης των ΗΠΑ παντού» ανέφερε ο Ραουσάν. .
Όπως εξηγεί η ρεπόρτερ του RT ο Ραουσάν μπήκε κρυφά στη Συρία μέσω της Τουρκίας. Στην Κωνσταντινούπολη δύο άνδρες οι οποίοι του είπαν πως είναι από την al-Qaeda τον συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα με τη Συρία όπου εντάχθηκε σε μια ταξιαρχία βομβιστών η οποία διοικείται από ένα Αιγύπτιο ηγετικό στέλεχος της Τζιχάντ στη Αίγυπτο.
«Καθήκοντά μου ήταν κυρίως να ετοιμάζω  βόμβες οι οποίες τοποθετούνταν σε αυτοκίνητα. Στην ταξιαρχία αυτή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές χώρες. Στην αρχή εκπαιδευτήκαμε για το σκοπό αυτό από άλλους ειδικούς στο πώς να κατασκευάζουμε μια βόμβα, τι συστατικά να χρησιμοποιούμε και πως ακριβώς να την κλείνουμε».
Μια από τις πρόσφατες αποστολές που τους ανατέθηκαν ήταν ο βομβαρδισμός τον περασμένο Μάιο μιας φυλακής στο Χαλέπι. Ο άνθρωπος που φαίνεται στην αρχή του βίντεο ήταν ο βομβιστής που οδήγησε το φορτηγό το οποίο είχε παγιδεύσει πριν ο Ραουσάν. Μάλιστα ο Ραουσάν είχε τη… φαεινή ιδέα να φέρει και ολόκληρη την οικογένειά  του στη Συρία συμπεριλαμβανομένου και του 5χρονου γιού του, στον οποίο είχε δείξει πριν τον πιάσουν οι αρχές της Συρίας στο πώς να φτιάχνει βόμβες ο ίδιος.
«Δεν ξέρω τι μοίρα μου έχει επιφυλάξει ο Αλλάχ αλλά πρέπει να τελειώσουμε αυτό έχουμε ξεκινήσει», κατέληξε ο φυλακισμένος τρομοκράτης.
Η φυλακή στην οποία βρέθηκε η δημοσιογράφος του RT βρίσκεται στη Δαμασκό και μπορεί να φιλοξενεί μέχρι και 200 άτομα αλλά ήδη είναι γεμάτη με τρομοκράτες. Προφανώς δεν διαφέρει σε τίποτα από τις φυλακές της Ελλάδας.
 Ένας Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο και με το όνομα Άμαρ  είχε περάσει σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Γαλλία όταν ξεκίνησε να βλέπει εικόνες από τα αραβικά δίκτυα όπως το Al Arabiya ή το Al Jazeera αναφορικά με τις «σφαγές» μουσουλμάνων από το καθεστώς του Assad. Δεν άργησε όπως εξηγεί ο ίδιος να πάει εθελοντής στη Συρία  Στρατολογήθηκε από μια τρομοκρατική ομάδα με δεσμούς με την al-Qaeda η οποία αποκαλείται για την «Τζιχάντ στη Συρία»  
«Προσφέρθηκα εθελοντής. Πήγα στην Τουρκία (σ.σ. που αλλού;). Σε ένα στρατόπεδο προσφύγων συνάντησα μια ομάδα Σαλαφιστών και εκπαιδεύτηκα από αυτούς  για ένα διάστημα δυόμιση μηνών (σ.σ. στο στρατόπεδο προσφύγων κατά τα άλλα!) και μετά το τέλος της εκπαίδευσής  μου διέσχισα τα σύνορα για τη Συρία.», αναφέρει ο Άμαρ.
«Έβλεπα του σουνίτες αδερφούς μου να δολοφονούνται από το καθεστώς του Assad στο Al Arabiya ή στο Al Jazzera  και αλλού. Έπρεπε να πάρω τα όπλα έπρεπε να έρθω. Αλλά όταν ήρθα δεν είδα πουθενά τον εχθρό».
Πέρα από το αυταπόδεικτο γεγονός ενός γενικευμένου σχεδίου για την καταστροφή της Συρίας και της δημιουργίας ενός Χαλιφάτου που θα γίνει εφαλτήριο για την εξαπόλυση της Τζιχάντ στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ το άλλο κύριο θέμα που πρέπει να απασχολήσει όσους τυχόν αγωνιούν για τις τύχες της χώρας μας είναι αφενός ο ρόλος της Τουρκίας ως κέντρου εκπαίδευσης τρομοκρατών και δράσης της al-Qaeda και δεύτερον η εγκληματική, ανεύθυνη μέχρι και προδοτική στάση των ελληνικών (;) κυβερνήσεων που έχουν επιτρέψει  τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη συγκέντρωση στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών.
Εκεί που η Ελλάδα ουδέποτε είχε πρόβλημα μουσουλμανικού στοιχείου, εκεί που η χώρα ομοιογενής τόσο στο εθνικό όσο και στο θρησκευτικό στοιχείο ξαφνικά και με τις ευλογίες της αριστεράς κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει ο παράδεισος κάθε ισλαμιστή που αναμένει την εξαπόλυση της ιερής Τζχιχάντ. Κάποιοι πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν για την προδοσία αυτή, βόμβα στα θεμέλια του έθνους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr