Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Και όμως η Βρετανία τον υποστηρίζει! Tάσσεται υπέρ του «ιερού πολέμου» (τζιχάντ) !


 'τάσσεται υπέρ της εξόντωσης ανεξαρτήτως ηλικίας'
Απίστευτο είναι το θέαμα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ όσοι γνωρίζουν την αγγλική δεν θα πιστεύουν σε αυτά που ακούνε ή διαβάζουν (έχει υποτίτλους). Πρόκειται για τη σύγκρουση ενός εξτρεμιστή ισλαμιστή κληρικού που ζει και… εργάζεται στη Βρετανία, με σχολιαστή από τις ΗΠΑ που τάσσεται υπέρ του Ιράν.
Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, απλά αναφέρουμε ότι ο φίλος του Ιράν καταγγέλλει τον εξτρεμιστή διότι αυτά που ακούει είναι πραγματικά εξωπραγματικά.
Ο γενειοφόρος κάφρος που βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση από το Λονδίνο, βρίζει τα Ηνωμένα Έθνη, τις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Βρετανίας και τάσσεται υπέρ του «ιερού πολέμου» (τζιχάντ) στη Συρία, κάνοντας ευθέως λόγο για τη δημιουργία εμιράτου!

Εάν ήταν σοβαρή η βρετανική κυβέρνηση, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ψυχανώμαλος αυτός άνθρωπος που τάσσεται υπέρ της εξόντωσης σουνιτών, σιιτών, αμάχων ανεξαρτήτως ηλικίας, θα είχε ήδη συλληφθεί και πεταχτεί στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι των βρετανικών φυλακών, έως ότου απελαθεί συνολικά από το ευρωπαϊκό έδαφος.
Εάν δεν ξεριζωθούν αυτά τα στοιχεία από την ευρωπαϊκή ήπειρο, τότε το μέλλον της δεν θα είναι καλό. Διότι δεν είναι ο μόνος που δηλητηριάζει την κοινωνία που τον φιλοξενεί και τον ανέχεται να ασχημονεί με αυτόν τον τρόπο. Ακολουθεί το βίντεο:
defence-point.gr