Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Kαλεί τους πιστούς να έχουν τον Χριστό στα σπίτια τους για να δουν προκοπή.(Vid)

Γιατί κανείς δεν τολμάει να ενοχλήσει τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμία;
Διότι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το ράσο του πετάει... «τριφασικό ρεύμα»!«Όποιος με πειράξει, το ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα, γιατί είναι ποτισμένο από τον Γρηγόριο τον Ε’», είπε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας, τονίζοντας ότι πήγε στο σημείο που κρέμασαν τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube, απεικονίζεται ο  Μητροπολίτης φανερά εκνευρισμένος να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να καλεί τους πιστούς να έχουν τον Χριστό στα σπίτια τους για να δουν προκοπή.
Ακόμη, σε κατάσταση εκτός εαυτού είπε ότι πρέπει να βρούμε έναν ηγέτη «που να κάνει το σταυρό του, να λέει τουλάχιστον ότι πιστεύει. Όχι να λέει εγώ δεν πιστεύω!».

«Εσύ που ανάβεις καντήλι στην Παναγιά θα δώσεις ψήφο σε αυτόν που δεν πιστεύει;», είπε απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους που τον χειροκρότησαν θερμά.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την ομιλία του, χαρακτήρισε παλιάνθρωπο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Διαμαντόπουλο, o οποίος ντύθηκε «παπασούρας» σε καρναβάλι.

protothema.gr