Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σύρος: Η απολογία του Πακιστανού ''δράκου'' που σακάτεψε τη Μυρτώ και το ξέσπασμα της μητέρας της!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Αχμέτ Βακάς που το καλοκαίρι του 2012 κακοποίησε βάναυσα το άτυχο κορίτσι στην Πάρο - ''Ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου'' λέει μεταξύ άλλων η μητέρα της Μυρτώς...
Την καταδίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς αναμένεται να ζητήσει η μητέρα της 17χρονης σήμερα Μυρτώς.
 Η δίκη είναι προγραμματισμένη να γίνει στα δικαστήρια της Σύρου με βασικό μάρτυρα την ίδια τη μητέρα της ατυχής κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου.
Η δίκη έτυχε να συμπέσει με την επιστροφή μάνας και κόρης από τη Βοστόνη, μετά την επτάμηνη νοσηλείας της 17χρονης, σε νοσοκομείο της Αμερικής, προκειμένου να διεξαχθούν μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις για τη σταθεροποίηση της υγείας της.Έντονα ταλαιπωρημένη και κουρασμένη η μητέρα της Μυρτώς, δήλωσε ότι κατά την παραμονή τους στη Βοστόνη, περίμενε πολλά περισσότερα για τη βελτίωση της υγείας της μικρότερης κόρης της, ωστόσο όπως είπε η ίδια:
 «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου»!