Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Oι Αλβανοί ετοιμάζουν μαφιόζοκη βεβήλωση του ναού της Πρεμετής. Σχέδιο απομάκρυνσης των Ορθοδόξων...

Οι οχλήσεις της Αλβανικής κυβέρνησης που κατά διαστήματα προκαλεί τον Ελληνισμό, δεν είναι ένα πρωτοφανές γεγονός. Όμως, ούτε η σιωπή (που έχει ξεπεράσει τα όρια της φοβικότητας και “γέρνει” προς μία “ανεξήγητη” συμπεριφορά) της Αθήνας, και δη της Ελληνικής κυβέρνησης, είναι ένα “φαινόμενο” που χρήζει διερεύνησης (όχι ψυχιατρικής).
 Οι δεσμοί της Αλβανίας με την Τουρκία, είναι επίσης ένα γεγονός που έχει καταγραφεί και έχει αναλυθεί από ειδικούς επιστήμονες και αρθρογράφους, ενώ έχει επισημανθεί ο “ιδιαίτερος ρόλος” που φαίνεται να αναλαμβάνει (στην πλάτη της Ελλάδας) η Αλβανία.

Επίσης, ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, οι προδομένοι από τις ελληνικές κυβερνήσεις Έλληνες, χρησιμοποιούνται σχεδόν σε μόνιμη βάση ως μοχλός πίεσης διάφορων απαιτήσεων της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οι Ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να αφήνουν χωρίς καμία στήριξη τους Έλληνες της βορείου Ηπείρου και ανέχονται συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια της εχθρικότητας, που παραβιάζουν διεθνείς συνθήκες για την προστασία των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων τους, ενώ οι Έλληνες πολιτικοί “ηγέτες” ανέχονται και την επιβολή καθεστώς τρόμου στον Ελληνισμό της βορείου Ηπείρου…!
 
Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί πάρα πολλές φορές σε δημοσιεύματα του διαδικτύου (και μερικών ΜΜΕ) και έχουν καταδείξει την απροσχημάτιστα επιθετική στάση των Τιράνων έναντι των Αθηνών. Όμως, η Αλβανική προκλητικότητα ενώ έχει αναβαθμισθεί μέσω της χρήσης των Τσάμηδων, φαίνεται πως θέλει να θέσει στείλει νέα μηνύματα προς την Αθήνα, αυτή τη φορά μέσω ενός ανίερου χτυπήματος στην ορθοδοξία και δη σε ορθόδοξο χριστιανικό ναό, τον οποίο οι Αλβανοί έχουν αποφασίσει να τον μετατρέψουν σε… πολιτιστικό κέντρο!
 
Συγκεκριμένα, όπως ενημερωνόμαστε, πρόκειται για τον Ναό των Εισοδίων της Παναγίας στην Πρεμετή το αλβανικό πολιτικό σύστημα επέλεξε επιστροφή στην βαρβαρότητα.
Συνεχίζονται, λοιπόν, οι αμαρτίες και το σκάνδαλο δίχως προηγούμενο από το πολιτικό σύστημα στην Αλβανία με την ένοχη ανοχή της τωρινής σοσιαλιστικής κυβέρνησης Ράμα, επιμένοντας να επιστρέψει στην προηγούμενη χρήση του ως “Κέντρο Πολιτισμού” της πόλης.
 
Διαβάζουμε στα αλβανικά μέσα την αισχρή δήλωση του Δημάρχου της Πρεμετής και επικεφαλής του ιδρύματος αυτού:
«Θα αποκαταστήσουμε την ταυτότητα, του Κέντρου Πολιτισμού», και ήδη προετοιμάζεται ένα νέο ξεκίνημα βαρβαρότητας, να αποδοθεί ο Ναός στην κοσμική χρήση του, την ταυτότητα της Κομμουνιστικής βαρβαρότητας δηλαδή, με παρόμοια δράση με εκείνες του 1967, όταν οι εκκλησίες έγιναν λεία της τρέλας της “νεολαίας” του κομμουνιστικού κινήματος.
 
Τον Αύγουστο που έγιναν τα πρώτα επεισόδια, πρωθυπουργός ήταν ο Μπερίσα και ο Ράμα όντας αφοσιωμένος στον προεκλογικό του αγώνα δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με τα γεγονότα. Αυτή τη φορά ως νέος πρωθυπουργός ο Ράμα θα επιτρέψει την μαφιόζικη βεβήλωση του Ναού της Παναγιάς στην Πρεμετή και την βίαια απομάκρυνση ορθόδοξων πιστών από τον τόπο λατρείας τους;
 
Χωρίς ίχνος ντροπής, για δεύτερη φορά, τέσσερις μέρες μετά τα Χριστούγεννα, ο Δήμαρχος της Πρεμετής και επικεφαλής του κέντρου αυτού νομιμοποιεί την βεβήλωση και την βίαιη μετατροπή χρήσης μιας ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας χρονολογημένη στις αρχές του δέκατου έκτου αιώνα. Το γεγονός αυτό είχε συγκλονίσει τους ορθόδοξους χριστιανούς πιστούς της Βορείου Ηπείρου από τις 16 Αυγούστου 2013, την επομένη της γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το λεγόμενο Πάσχα του καλοκαιριού, όταν παραστρατιωτικές ομάδες με τη βοήθεια τοπικών δημοτικών υπαλλήλων και την σιωπηρή υποστήριξη της δημοτικής αρχής και όλου του πολιτικού συστήματος, με πρόσχημα κάποια δικαστική απόφαση, άσκησε βία σε βάρος των εντεταλμένων κληρικών και πιστών.
 
Εμείς, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την στάση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αλλά ιδιαίτερα του μεγάρου Μαξίμου, αφού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει προβληθεί ιδιαίτερα για τα πατριωτικά του αισθήματα, αλλά και για τα θρησκευτικά του πιστεύω. Με απλά λόγια, επειδή σε όλα έρχεται ο καιρός που τα λόγια πρέπει να αποδεικνύονται, ήρθε η στιγμή για τον περιλάλητο πρωθυπουργό της Ελλάδας να αποδείξει ότι όχι μόνο μιλάει Ελληνικά, αλλά και είναι Έλληνας, να αποδείξει ότι όχι μόνο κάνει τον σταυρό του, αλλά είναι και χριστιανός.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες, “ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Και ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να ξέρει πως το “πήδημα” θα γίνει ούτως ή άλλως… είτε με αυτόν, είτε σε αυτόν…
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
http://www.makeleio.gr/?p=4388