Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Σπείρα αλβανών ρήμαζε τα σπίτια στην Αργολίδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε σπίτια στο Ναύπλιο
Εξαρθρώθηκε, από την Ασφάλεια Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, ενώ εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Αλβανών 25, 31 και 35 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
O 25χρονος είναι ήδη κρατούμενος στις Φυλακές Ναυπλίου για υπόθεση ληστείας, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη και κρατείται γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι τρεις Αλβανοί, στις αρχές Νοεμβρίου, είχαν διαπράξει εννέα διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στα Πυργιώτικα Αργολίδας και στο Ναύπλιο, αποκομίζοντας χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού τους. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο, από την Ασφάλεια Ναυπλίου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/306314/eksarthrwthhke-egklhmatikh-omada-poy-eklebe-spitia-sto-nayplio#ixzz2o2DnpmsA