Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοφανής ανακοίνωση κατά ΕΛΑΣ και υπέρ "λάθρο" από την Διεθνή Αμνηστεία

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΣΙΑΣ & ΑΦΡΙΚΗΣ
Ωμή προσπάθεια υποκατάστασης των ελληνικών αρχών από τις διεθνείς "αρχές", πρακτικά εργαλεία της "Νέας Τάξης", οι οποίες αποτελούν και την σημαντικότερη απειλή για την διατήρηση του ομοιογενούς ελληνικού εθνικού κράτους, είχαμε με την εν ψυχρώ επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από την Διενή Αμνηστεία σε βάρος του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έτσι, ακόμα και αυτονόητη δήλωση του ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου, ότι "Οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα έχουν μια εύκολη είσοδο και διαβίωση στην χώρα μας", το γαταγγέλλει  απίθανη Διεθνής Αμνηστεία, "μακρύ χέρι" της Νέας Τάξης  και των επιχειρηματιών τύπου Τ.Σόρος, ως ... "ρατσιστικό" και "παράνομο" σχόλιο!
Η Διεθνής Αμνηστία ζητάει άμεση διενέργεια έρευνας για τις δηλώσεις του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος υποστηρίζοντας ότι "Προτρέπει τους αστυνομικούς να προβούν σε βίαιες ενέργειες κατά των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα".
Με την ίδια λογική και το γεγονός ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ καλεί τα στελέχη τυο σώματος να επιβάλλουν την έννομη τάξη και να κυνηγήσουν το έγκλημα (έγκλημα είναι και η παράνομη είσοδος και διαμονή σε μια ξένη χώρα) και αυτό ακόμα είναι ρατσιστικό κατά των πάσης φύσεως εγκληματιών!
"Πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο, δηλαδή να ξέρει ο άλλος ότι όταν θα έρθει στη χώρα αυτή θα καθίσει μέσα, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα, αποτελούμε το καλύτερο τόπο προσέλκυσης μεταναστών", ακούγεται να λέει ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος μιλώντας σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αυτή λοιπόν η φράση, κρίθηκε από την Διεθνή Αμνηστεία ως "ρατσιστική"!
Η οποία Διεθνής Αμνηστεία προφανώς προτιμά να γίνει η Ελλάδα η ανθρώπινη χωματερή Ασίας και Αφρικής και βέβαια εν καιρώ να γίνουν οι Έλληνες μιεοψηφία στον τόπο τους...
Το θέμα είναι ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση προς την κατεύθυνση υπεράσπισης του αρχηγού της ΕΛΑΣ από το υπουργείου Εξωτερικών.
Ο οποίος συγκεκριμένος αρχηγός της ΕΛΑΣ, εν πάση περιπτώσει έχει υπέρ-εκτεθεί με το να κυνηγά απηνώς τα στελέχη και τους βουλευτές του μοναδικού συνεπούς κατά της λαθρομετανάστευσης, πολιτικού σχηματισμού, του Λαϊκού-Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπακούοντας, έστω, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Στους "Μινώταυρους" της Νέας τάξης, όμως, φαίνεται ότι αυτά δεν αρκούν.
Πρέπει όλοι να υποδέχονται με "ανοικτές αγκαλιές" τους ξένους λαθρομετανάστες και να τους φιλοξενούν, εν ανάγκη μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, το κράτος να δαπανά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για την τροφή, περίθαλψη και στέγασή τους και όλοι οι γηγενείς πολίτες να περιμένουν πότε θα τους σφάξουν τα πάσης φύσεως σκουπίδια (αναφερόμαστε στα εγκληματικά στοιχεία ή στους "λάθρο" που έχουν ροπή προς το έγκλημα) που μπαίνουν χωρίς κανένα έλεγχο στην χώρα.

Διαβάστε την απίστευτη ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστείας. Όπως έλεγε και ένας φιλόσοφος "ελευθερία είναι να λες το αυτονόητο", και ακριβώς αυτό επιχειρούν να μας στερήσουν με την ψήφιση του "αντιρατσιστικού"
Λέει λοιπόν η ανακοίνωση:
"Οι ελληνικές αρχές πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα  έρευνα για τις οδηγίες που φέρεται να έχει δώσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ότι παράτυποι μετανάστες πρέπει να κρατούνται όσο το δυνατόν περισσότερο για γίνει "ο βίος τους αβίωτος".
"…άμα μου λέγανε σε μια χώρα ότι πήγαινε …, και θα καθίσεις τρεις μήνες μέσα και μετά θα είσαι ελεύθερος, να κλέβεις, να ληστεύεις, να κάνεις οτιδήποτε, μια χαρά. Αυτό το επιδιώξαμε, για κράτηση … και μετά το πήγαμε στους δεκαοκτώ μήνες, για ποιο λόγο; Πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο…"
"Εάν είναι ακριβείς, οι βαθιά σοκαρίστηκες δηλώσεις που σήμερα αποδίδονται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας θα αποκάλυπταν εσκεμμένη περιφρόνηση των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των προσφύγων και μεταναστών που αναζητούν καταφύγιο και μια ευκαιρία στην Ε.Ε.", δήλωσε ο John Dalhuisen, Διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.
"Οι ελληνικές αρχές πρέπει να εξακριβώσουν  κατά πόσο τα σχόλια αυτά έχουν γίνει και να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας τηρεί το νόμο και προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών".
"Σε ένα πλαίσιο στο οποίο η ελληνική αστυνομία βρίσκεται υπό αυξανόμενο έλεγχο για ενδεχόμενους δεσμούς με το ακροδεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή, τα φερόμενα σχόλια από τον ανώτατο αξιωματούχο επιβολής του νόμου στην Ελλάδα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Η εμπιστοσύνη και ακεραιότητα της ελληνικής αστυνομίας απαιτεί λεπτομερή και ανεξάρτητη διερεύνηση της αυθεντικότητας των σχολίων αυτών".
Υπάρχει κάποιος "κανονικός" Έλληνας να απαντήσει σε αυτούς τους απίθανους, εκεί στο ΥΠΕΞ;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr