Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση μίσους σε Ορθόδοξο ναό στην Κρήτη!

  Απίστευτοι βανδαλισμοί: Κατέβασε τις εικόνες και τους έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας για προσάναμμα το κάλυμμα της Αγίας Τράπεζας
Ανάστατη είναι η περιοχή της Αυγενικής όπου οι πιστοί έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου βανδαλισμού που σημειώθηκε στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.
Το νέο περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες αναζητούν τους δράστες που έχουν αναστατώσει με αυτές τις πράξεις τους την Εκκλησία της Κρήτης και την τοπική κοινωνία.
Στο νέο αυτό έγκλημα που καταγραφηκε στην Αγία Μαρίνα, ένα ξωκκλήσι στην Αυγενική, οι δράστες έκαψαν εικόνες του ναού, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως προσάναμμα το κάλυμμα της Αγίας Τράπεζας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Πατρίς", ο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του ναού, κατέβασαν τις εικόνες από τους τοίχους, τις συγκέντρωσαν στο Ιερό και τους έβαλαν φωτιά.
Ενώ με μαύρο μαρκαδόρο έγραψαν άγνωστες λέξεις, οι οποίες φαίνεται να είναι στην αραβική γλώσσα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός ότι από την πράξη εμπρησμού, δεν είχαμε χειρότερες συνέπειες, όπως την επέκταση της φωτιάς στην εκκλησία, ήταν απλά θέμα τύχης.
news247.gr