Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τί παρατηρήσατε στην προκήρυξη των δολοφόνων κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων;

Οι δολοφόνοι άφησαν το σατανικό τους DNA σαν υπογραφή στην προκύρηξη τους για μία δήθεν νέα πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.
Καθώς όλοι γνωρίζουμε από διάφορες πηγές την σύνδεση τους όπως και την στρατολόγηση τους από άνομα κέντρα είτε της CIA ή ακόμα και κατευθείαν εντολών των μασονικών στοών!
Πεντάλφα στον κύκλο η υπογραφή τους, ένα λάβαρο εναντίον της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού, ένα σχήμα που στολίζει μασονικές στοές, εκκλησίες του σατανά και συντελεί ως βοήθημα στην επίκληση του διαβόλου!
Είναι ξεκάθαρα οπαδοί του αντιχρίστου που δεν κρύβονται να αφήνουν τα σημάδια τους ως ένδειξη πανηγυρισμού ακόμα και στις πινακίδες των οχημάτων τους. Αυτόπτες μάρτυρες ομολόγησαν για την υπογραφή–πινακίδα του δολοφονικού τους μέσου, με αριθμό 666!
Όπου δεν έλειψε να το αφαιρέσουν ως τρόπαιο με την εγκατάλειψη του δικύκλου!
Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα, ύμνο για την σατανική πεντάλφα, μέσα από ένα σατανικό site.
Προσέξτε στο τέλος της τελευταίας παραγράφου που αποκαλύπτουν την αιτία των επαναστατικών σεχτών, ως αιτίολογία την ύπαρξη του χριστανισμού!!!
Σατανισμος Η Νεα Θρησκεια
 «Σατανισμός». Έμβλημά της, μια μορφή τράγου με το σύμβολο της πεντάλφα, ενώ στο μέτωπό του έχει χαραγμένο τον αριθμό 666.

 
Που Επικρατεί;
Αυτή η νέα θρησκευτική κίνηση, έκανε την εμφάνισή της σε περισσότερες από 50 πόλεις των ΗΠΑ. Η δράση των μελών της είναι μεγάλη ενώ τα συνθήματά τους είναι αποκρουστικά για τους οπαδους του χριστιανισμου:
«Είμαστε κήρυκες του ονόματος του θηρίου 666, που θα κυριαρχήσει στους αιώνες των αιώνων». «Ο Σατανάς ζει και βασιλεύει». «Ζήτω ο Σατανάς». «Ζήτω η ανομία». «Ο Θεός πέθανε! Ζήτω ο Σατανάς». Να, λοιπόν, πια είναι η κραυγή της νέας θρησκείας που φέρει το όνομα
Τι είναι ο Σατανάς;
Ο Σατανάς (Εβραϊκά Satan) σημαίνει «αντίδικος, αντίπαλος, εχθρός». Η Καινή Διαθήκη αποκαλεί το Σατανά, άρχοντα των δαιμόνων. Είναι ο βασικός εχθρός του Θεού και της ανθρώπινης ψυχής. Αλλα ονόματα που του αποδίδονται είναι τα εξής:
«Διάβολος, Όφις αρχαίος, Πλάνος της οικουμένης, Άρχοντας αυτού του κόσμου, Πονηρός, Πειράζων, Αππολύων, Αβαδδών, Βελλίαλ, Βεελζεβούλ» κ.α.
Ο Σατανάς πριν ξεπέσει, ήταν ένα Χερούβ του Θεού. Μια περιγραφή του έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο του Ησαΐα ιδ΄ 12-15, που μεταφορικά γράφεται για το βασιλιά των Βαβυλωνίων, και έχει τα εξής λόγια:
«... Πως έπεσες εκ του ουρανού, Εωσφόρε, υιέ της Αυγής! Συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα έθνη! Συ, δε, έλεγες εν τη καρδία σου. ‘‘Θέλω αναβεί εις τον ουρανόν, θέλω υψώσει το θρόνο μου υπεράνω των άστρων του Θεού, και θέλω καθίσει επί το όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του βορρά, θέλω αναβεί επί τα ύψη των νεφελών, θέλω είσθαι όμοιος του Υψίστου’’. Εις τον Άδη όμως θέλεις καταβεί, εις τα βάθη του λάκκου».
 
Σύμβολα του Σατανισμού
Η πεντάλφα
 
Η Πεντάλφα, το τόσο παρεξηγημένο από την σημερινή μας κοινωνία σύμβολο, είναι ένα από τα αρχαιότερα γνωστά σύμβολα θρησκείας και γραφής. Η χρήση της ανεστραμμένης Πεντάλφας ως δαιμονικό σύμβολο είναι πολύ πρόσφατη (μόλις του 19ου αιώνα), πατέρας της οποίας είναι ο Eliphas Levi, ο οποίος -αυθαίρετα- ισχυρίστηκε ότι η όρθια Πεντάλφα συμβολίζει την θετική Αρχή και το Φως, ενώ η ανεστραμμένη την αρνητική Αρχή και το Σκότος. Κατόπιν, δημιούργησε την ανεστραμμένη Πεντάλφα με το κεφάλι του Baphomet στην μέση (του Τραγοκέφαλου -και επίσης πολύ παρεξηγημένου- αρχαίου Θεού). Ακόμα και ο ίδιος (αρχικά) δεν σκόπευε στην σύνδεση αυτού του συμβόλου με τις Σκοτεινές Τέχνες ή/και τον Σατανισμό. Η άγρια όμως μορφή του Κερασφόρου Baphomet, γρήγορα συσχετίστηκε και ταυτίστηκε με την επικρατούσα μορφή του Χριστιανού Σατανά κι έτσι ξεκίνησε η... σύγχυση εννοιών. Η ‘χαριστική βολή’ δόθηκε με την δημιουργία της πρώτης σατανικής εκκλησίας στις ΗΠΑ, στα μέσα του 20ου αιώνα από τον Lavey, που έφερε ως έμβλημά της την ανεστραμμένη Πεντάλφα με την μορφή του Baphomet. Έτσι, η ανεστραμμένη Πεντάλφα (με ή χωρίς την μορφή του Baphomet στην μέση) συνδυάστηκε με τον Σατανισμό και τις Σκοτεινές Τέχνες, κι ο σοφός Μύστης, Αλχημιστής, Φύλακας-Θεός της Ισορροπίας και της Απόκρυφης Γνώσης Baphomet, ξέπεσε να ταυτίζεται με τον κακό και σκοτεινό Σατανά...
Πριν από αυτό, δεν υπήρχε καμιά σύνδεση της Πεντάλφας με το κακό. Ειδικά η ανεστραμμένη Πεντάλφα, φορούνταν από τους αμύητους για να δηλώνει ότι ο κάτοχος βρίσκεται σε περίοδο εκμάθησης κι επομένως δεν ήταν ακόμα έτοιμος (ή άξιος) να φορά την Πεντάλφα όρθια. Επιπλέον, η ανεστραμμένη Πεντάλφα εμφανίζεται ως Μεσαιωνικό σύμβολο της υγείας, σύμβολο της Μεταμόρφωσης του Χριστού και στην σφραγίδα του Μέγα Κωνσταντίνου. Ακόμα και η σκληρή Ιερά Εξέταση του Μεσαίωνα, δεν συσχέτισε ποτέ την Πεντάλφα (είτε όρθια είτε ανεστραμμένη) με τον Σατανά... ούτε καν με τον Baphomet, που λατρεύονταν από τους Ναΐτες. Στις 11 κατηγορίες και στις 8 Παπικές διακηρύξεις εναντίον των Ναϊτών, δεν γίνεται ούτε μια φορά λόγος για την Πεντάλφα ή/και τον Baphomet.
Ο μεταγενέστερος του Λεβί και διάσημος μυστικιστής Άλιστερ Κρόουλυ, ίσως σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της Πεντάλφας, έγραψε ότι η όρθια Πεντάλφα συμβολίζει τον Μακρόκοσμο ενώ η ανεστραμμένη τον Μικρόκοσμο
 
Ο Ανεστραμενος Σταυρος
 
Είναι ένα σύμβολο το οποίο αμφισβητεί την σταυρωση του “Χριστού Μεσσια” και συμβολιζει το Απολυτο Κακο –σε αντίθεση με τον ορθό σταυρό ο οποίος συμβολίζει τον θάνατο του θεανθρωπου για την ζωή των ανθρώπων.
 
H Μουσική και ο Σατανισμός
Κατά πολλούς η μουσική η οποία έχει άμεση σχεση με τον σατανιμό είναι η Metal. Μερικοί από τα συγκροτήματα και τους τραγουδιστές που έχουν κατηγορηθεί για σατανισμό είναι:Black Sabbath,Alice Cooper,Ac/DC,Led Zeppelin,Venom,Iron Maiden,Metalllica,Sex Pistols,Rolling Stones κ.α. Ο κυριος λογος για τον οποιον εχουν κατηγοριθεί είναι επειδη όπως λενε “προκαλουν”.
Οι συναυλίες τους προκαλούν,όπως επίσης και τα εξώφυλλα των CD τους στα οποία διακρίνονται:
• Σατανικά σύμβολα,όπως αναποδογυρισμένοι σταυροί, πυραμίδες, πεντάγραμα, ο αριθμός 666
• Σκηνές ανθρωποθυσιών,μαύρες λειτουργίες και σατανικές αναπαραστάσεις
• Μορφές που θυμίζουν τον διάβολο,τον θάνατο και την κόλαση.
• Ο τρόπος που παίζουν την μουσική τους,η αγριάδα της ίδιας της μουσικής τους,συμπληρώνουν την εικόνα.
Φυσικά όμως όλα αυτά βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας του ανθρώπου διοτι οι ιδιοι οι καλλιτεχνες εχουν δηλωσει πολλες φορες ότι ολο αυτό είναι ενας σιγουρος τροπος για κερδη.
 
Anton LaVey και Σατανισμος
Οταν ρώτησαν τον "ιεροφάντη" τους, αν είναι ο αντίχριστος, τους απάντησε γελώντας:
 
“Η Επικούρια φιλοσοφία φαίνεται πως ενέπνευσε κάπως παράξενα, τον Αμερικάνο Anton Szandor LaVey, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα πολύ παράξενο φιλοσοφικό μόρφωμα. Οι Σατανιστές του LaVey, επαναστατούν απέναντι στον χριστιανισμό, ως παράδειγμα επιβαλλόμενου θρησκευτικού δογματισμού, επικροτούν την Ελευθερία του Πνεύματος, αλλά και δηλώνουν ευθαρσώς ιδιοτελείς. Στην χώρα της συνάντησης όλων των φιλοσοφιών και των πολιτισμών της Γης, παρατηρούμε, χιλιάδες αιρέσεις και χιλιάδες ανάμικτες ιδεολογικές εκφράσεις. Παρατηρούμε εδώ, το Αρχαίο Ελληνικό Φιλοσοφικό πνεύμα πως παντρεύτηκε με την χριστιανική "μυθολογία" του Σατανά ως αντίδραση σε ένα παγερό θρησκευτικό μεσαιωνισμό. Η Σέκτα του LaVey, είναι όντως όπως άλλωστε το παραδέχονται και οι ίδιοι, μία ακόμα show biz, ένα αντίδοτο "γέλιου", για όποιον τρομοκρατήθηκε από τα "διαφημιστικά θρίλερ" του πρωταγωνιστή Σατανά. Η ιδεολογική έκφραση του LaVey, χτυπά βάναυσα την "φαντασίωση" του χριστιανισμού, ελευθερώνει τους χριστιανοτραφείς, προς αναζήτηση νέων Θεών... και ευχόμαστε τελικά, κάποια στιγμή, προς αναζήτηση του ίδιου του εαυτού τους”
Η ακρότητα της σέκτας του Αλιστερ Κρόουλι και του LaVey, δεν θα υπήρχε ως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, αν δεν υπήρχε ο Μεσαιωνισμός του θρησκευτικού δογματισμού. Ο Χριστιανισμός τελικά είναι υπεύθυνος όχι μόνο για τα μαρτύρια των πιστών του, ή των άπιστων, αλλά και για την δημιουργία ακραίων σεκτών, ως αντίδραση στην εφαρμογή της βαρβαρότητάς του.