Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Άλλη μία απόδειξη για το βρώμικο παιχνίδι Ισραήλ-Τουρκίας με στόχο την Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Με τουρκική βοήθεια στο πεδίο της συλλογής πληροφοριών έγινε η ισραηλινή αεροπορική επίθεση νότια από τη Λαττάκεια σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου αμερικανικού WND.
Το ιστολόγιο επικαλούμενο υψηλά ιστάμενη πηγή σε χώρα της Μέσης Ανατολής ανέφερε πως οι πληροφορίες για το που ακριβώς θα  έπρεπε να κτυπήσουν τα ισραηλινά αεροσκάφη ήρθαν από την Τουρκία και πιθανότατα από την ΜΙΤ. Την επίθεση επιβεβαίωσε και η αμερικανική κυβέρνηση με δηλώσεις επισήμου του Λευκού Οίκου στο ΑΡ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχο της επίθεσης αποτελούσαν βλήματα Iskander, βλήματα Ρ-800, αλλά και αντιαεροπορικούς εκτοξευτές οι οποίοι θα μπορούσαν να καταλήξουν στα χέρια της Hezbollah.
Άκκη πηγή από την Ιορδανία που επικαλείται το αμερικανικό ιστολόγιο αναφέρει πως Ισραήλ και Τουρκία έχουν δημιουργήσει από κοινού λίστα με στόχους στη Συρία οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να προσβληθούν στους επόμενους μήνες σε μια κοινή προσπάθεια ων δύο χωρών για να αποδυναμώσουν το καθεστώς του Bashar Al Assad.
Και όλα αυτά ούτε ένα μήνα από τις αποκαλύψεις της Washington Post ότι η Τουρκία «κάρφωσε» το 2012 ολόκληρο δίκτυο κατασκοπείας της Mossad στο Ιράν!
Εάν οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν τότε η συνεργασία Τουρκίας και Ισραήλ εισέρχεται σε μια νέα «γόνιμη» περίοδο…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr