Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ: Ο αντεισαγγελέας Χ.Βουρλιώτης ήταν στέλεχος κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ;


Και ο Μάκης Βορίδης με ναζιστικά σύμβολα! 
Σοβαρό πολιτικό ζήτημα θα ανακύψει αν επιβεβαιωθεί η αποκάλυψη, χθες στην συνέντευξη Τύπου των βουλευτών και του εκπροσώπου της νομικής ομάδας των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ, της πολιτικής ταυτότητας και της προγενέστερης καριέρας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, που συνέταξε το λεγόμενο "πόρισμα" περί "εγκληματικής οργάνωσης" κατά του εθνικιστικού κόμματος. 
Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι βουλευτές στην συνέντευξή τους...

ο συγκεκριμένος κατείχε στο πρόσφατο παρελθόν πολιτική θέση ως στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ποιο συγκεκριμένα ως σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου!

Μάλιστα έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο ίδιος με τον Φ.Πετσάλνικο να δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου. 

Επίσης υποστηρίζουν οι του Λαϊκού Συνδέσμου ότι ήταν ο νομικός που κατάρτισε το νόμο περί ευθύνης υπουργών. 

Από την στιγμή που τα παραπάνω είναι αλήθεια (καλό θα ήταν ο σοβαρός κατά τεκμήριο, υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου να εκδώσει κάποια ανακοίνωση διάψευσης αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που ισχυρίστηκαν οι βουλευτές της ΧΑ), τότε αυτονόητα προκύπτει κρίσιμο ζήτημα για όλους όσους συμμετέχουν στην εν λόγω υπόθεση από την πλευρά των κατηγόρων... 
Επίσης δόθηκαν στην δημοσιότητα και φωτογραφίες με τον νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη με ναζιστικά σύμβολα από την εποχή της πολιτικής του νιότης και δραστηριοποίησής του στο ακραίο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς και μια σειρά άλλων φωτογραφιών με το "καταστατικό" με το οποίο φυλακίστηκε όλη η ομάδα των βουλευτών και τα μηνύματα που έστελνε στον Άδωνι Γεωργιάδη ένας - κατά τους ισχυρισμούς της ΧΑ - "ψευδομάρτυρας". 
Διαφάνεια 1 (03:43 του βίντεο) - Η εθνικοσοσιαλιστική αφίσα του Μάκη Βορίδη 





Διαφάνεια 2 (04:20 του βίντεο) - Ο Μάκης Βορίδης ομιλεί μπροστά από αφίσα του Γεώργιου Παπαδόπουλου 


 


Διαφάνεια 3 (10:15 του βίντεο) - Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης ως σύμβουλος του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου και εμπνευστής του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών 




Διαφάνεια 4 (11:25 του βίντεο) - Η υπογραφή της κας Ευτέρπης Κουτζαμάνη στο επίσημο καταστατικό της Χρυσής Αυγής 








Διαφάνεια 5 (11:55 του βίντεο) - Το ψευδεπίγραφο καταστατικό που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο (είναι γραμμένο με στυλό και φέρει ζωγραφικό σχέδιο καρικατούρα!) 




Διαφάνεια 6 (25:10 του βίντεο) - Το ηλεκτρονικό μήνυμα του ψευδομάρτυρα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη


greece-report.blogspot.