Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Θα απολογηθούν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι για τις κατηγορίες και τις τηλεδίκες απέναντι στις Ε.Δ;

Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων, ή γενικότερα άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει από τη σχετική έρευνα που διεξήχθη επειγόντως με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου. Ο υπουργός είχε δώσει εντολή για την άμεση διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, κατά τις οποίες μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού.
Ο κ. Αβραμόπουλος παρέλαβε το πόρισμα της έρευνας χθες βράδυ από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Από την έρευνα προκύπτει ότι δεν υπάρχει εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελέχους, οποιουδήποτε κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, σε παραστρατιωτική εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.

Από πλευράς μας έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι τα περί διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις (και ειδικότερα στις Ειδικές Δυνάμεις) είναι περισσότερο ευσεβείς πόθοι και διαδόσεις της ίδιας της οργάνωσης, λόγω του κλίματος στρατολαγνείας (άλλη λέξη θα ταίριαζε αλλά δε θα ήταν κόσμια...) που τη χαρακτηρίζει. Ο καθένας μπορεί να μαζευτεί με τους φίλους του, να φορέσουν παραλλαγές και να παίρνουν κάμψεις τη νύχτα σε παραλίες, απαθανατίζοντας τη "μαγκιά" τους σε φωτογραφίες. Αλλά οι Ειδικές Δυνάμεις είναι πολύ περισσότερα από αυτό, και τα στελέχη τους το γνωρίζουν καλύτερα από όλους...
enkripto.com