Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βάλθηκαν οι πολιτικοί οσφυοκάμπτες να καταργήσουν την αργία της Κυριακής

  Έλληνες Χριστιανοί ξυπνήστε και βάλτε τους οριστικά μέσα στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας του Εφιάλτη και του Πήλιου Γούση!
Πριν από λίγες δεκαετίες οι πολιτικοί οσφυοκάμπτες στους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας επικαλούνταν λόγους δήθεν «κοινωνικής προόδου» για να επιβάλλουν ετσιθελικά στην ελληνική κοινωνία την πορνεία, να νομιμοποιήσουν και να πολύ-διαφημίσουν τη μοιχεία και την έκτρωση (φόνο), να καταστρέψουν την ελληνική γλώσσα, να περιθωριοποιήσουν και να υποβιβάσουν ως δήθεν αναχρονιστική την Ορθόδοξη Εκκλησία και το έργο της σωτηρίας!
Το διαβρωτικό έργο των πολιτικάντηδων αυτών συνεχίστηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας από τον επίσης οσφυοκάμπτη πρωθυπουργό τότε Κ. Σημίτη. Σε συνάντηση που είχε στη Ν. Υόρκη με τους επικεφαλής του Εβραϊκού λόμπι τον Απρίλιο του 1996 και προκειμένου να έχει τη στήριξή τους -όπως και την είχε βλ. Morgan- Stanley-   τους υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ότι θα απαλείψει το θρήσκευμα από τις ελληνικές ταυτότητες. Ως γνωστό αυτό έκανε το 2000 με άγνωστα μέχρι σήμερα τουλάχιστον ανταλλάγματα για εκείνον...
Ακολούθησε αργότερα η απομάκρυνση από υπουργούς της ΝΔ ( Γιαννάκου και Καλός) των ιερέων από τα σχολεία και η σταδιακή υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, έργο που συνεχίζεται στον ίδιο βαθμό έντασης μέχρι και σήμερα. Μέσα σε όλα αυτά οι υποκινούμενοι πολιτικάντηδες της δήθεν «ανάπτυξης και της προόδου» όπως λ. χ. ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο Αλέξης Τσίπρας προωθούσαν και εμμένουν να προωθούν την ανωμαλία (ομοφυλοφιλία). Πλαισιώνουν τα κόμματα και τις παρατάξεις του με περίεργα πρόσωπα που κατά καιρούς αμφισβητούν την γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό. Και εμμένουν να ζητούν μέχρι σήμερα να απομακρυνθούν οι ιερές εικόνες από τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια, να καταργηθεί ο όρκος, να ανατραπεί το καθεστώς συναλληλίας στις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας, να, να... Κρατούν μάλιστα υπό το καθεστώς ενός έμμεσου εκβιασμού τον ιερό κλήρο καλλιεργώντας η αφήνοντας να κυκλοφορεί τη φημολογία κατάργησης της μισθοδοσίας τους. Καλός γνώστης των σχεδίων τους υποστηρίζει πως και η κατάργηση της μισθοδοσίας του ιερού κλήρου θα γίνει, όταν θα είναι βέβαιοι πως θα μπορούν να διαχειριστούν τις πιθανές αντιδράσεις. Βέβαια επί του παρόντος προηγούνται οι στόχοι που ήδη περιγράψαμε και κατά καιρούς έχουν απασχολήσει ποικιλοτρόπως τα ελεγχόμενα στην πλειονότητά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης.  
Και να που τώρα ο καλός γνώστης της μασονίας των Βρυξελλών, ο επί πολλών ετών θητεύσας ως ευρωβουλευτής, νυν υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης επιχειρεί να κάνει αυτό που δεν τόλμησαν οι Οθωμανοί! Με περίσσιο θράσος 100 Καρδιναλίων επιχειρεί να καταργήσει την αργία της Κυριακής! Ίσως ο στόχος αυτός εξυπηρετεί και τις μύχιες επιδιώξεις του για ανάληψη εξέχουσας ευρωπαϊκής θέσης...
Καλοί μου Χριστιανοί, καλοί μου Ορθόδοξοι Έλληνες όλοι οι ανωτέρω οσφυοκάμπτες υψηλόβαθμων τεκτόνων και γνωστών μιαρών στοών έχουν βαλθεί να γκρεμίσουν ότι θυμίζει Χριστό και Ορθοδοξία; Διέλυσαν την οικογένεια καλλιεργώντας εγωισμούς και ασέβεια και απομακρύνοντας τον Χριστό! Πέρασαν ακόμη και μέσα από σχολικά βιβλία την απιστία. Υποβάθμισαν την έννοια της πατρίδας και συνεχίζουν ακάθεκτα σαν τους Καλικατζάρους να αποκόπτουν τον Έλληνα από το δέντρο της ζωής, τον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιό του. Μάλιστα προκειμένου να κάμψουν τις οιανδήποτε αντιδράσεις μελετούν τρόπους επιβολής λογοκρισίας (βλ. δικτατορία) μέσω νομοσχεδίου που δήθεν αναφέρεται στο ρατσισμό!!!
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη άμεση σύγκρουση και να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή εφαρμόζουν γκεμπελικές πρακτικές προπαγάνδας! Βουλώνουν στόματα εκκλησιαστικών παραγόντων μέσω οικονομικών και όχι μόνο διευκολύνσεων. Τους γλυκαίνουν με την καραμέλα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Με δούρειους ίππους άλλωστε έχουν καταφέρει να αλώσουν ένα μεγάλο μέρος της θρησκευτικής ηγεσίας μας, το οποίο σήμερα σφυρίζει αδιάφορα στο γενικό ξήλωμα του ευαγγελικού τρόπου ζωής που επιχειρείται στην ευλογημένη πατρίδα μας. Οι καλοί μας Ιεράρχες έχουν εγκλωβιστεί σε ενασχολήσεις δευτερεύουσες ενώ ορισμένοι συνειδητά σιωπούν αποβλέποντες στην προώθηση προσωπικών επιδιώξεων η λύση θεμάτων της επαρχίας τους.
Για να καταλάβετε καλοί μου άνθρωποι τι εννοώ συγκρίνετε το πως αντιμετωπίστηκε το θέμα της ανωμαλίας (ομοφυλοφιλίας-κιναιδισμού) από τον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλλο και πως από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο Ρώσος Πατριάρχης προσφάτως χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία βδέλυγμα, που οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή! Αντιθέτως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Νικοπόλεως Μελέτιος έφερε στην Ιερά Σύνοδο την πρόταση 19 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν το «γάμο» των ανωμάλων, για να καταδικαστεί φέρεται να είπε πως το θέμα αυτό δεν αφορά την Εκκλησία αλλά την Πολιτεία!!! Βλέπετε την εποχή εκείνη προτιμούσε να παρίσταται στα υπουργικά συμβούλια και να συμμετέχει στις αυξήσεις κεφαλαίων της ΕΤΕ...
Με μεθοδευμένο λοιπόν τρόπο βασισμένο στην γκεμπελική επιστήμη, όσοι ορθώσουν λόγο αληθείας και αντιδράσουν στο γενικό ξήλωμα αρχών και ιδανικών απομονώνονται. Είθισται να χαρακτηρίζονται γραφικοί, σκληροί, εξωπραγματικοί, οπισθοδρομικοί, θεούσοι κ.ο.κ. Κι αυτό γιατί χαλούν των ωχαδελφισμό και τον επιούσιο διαρκή ύπνο των υπολοίπων. Το έργο της σπίλωσής τους αναλαμβάνουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της πατρίδας μας σε συνεργασία με τυφλά και πειθήνια όργανα που διαθέτουν σε υψηλές εκκλησιαστικές θέσεις!
Έτσι στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής (ίσως θέλουν να επαναφέρουν την αργία του Σαββάτου βάσει των πρωτοκόλλων της Σιών) είναι αλήθεια ότι πολλοί Αρχιερείς αντέδρασαν και κατέθεσαν γραπτώς η προφορικώς την διαφωνία τους. Πιο δυναμική ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος ορθά πράττοντας ενημέρωσε ότι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο δεν θα γίνονται δεκτοί στους ναούς της Μητρόπολης Πειραιώς! Δυστυχώς οι Αρχιερείς μας δεν δύναται να αντιληφθούν το γενικό πλαίσιο βάσει του οποίου κινούνται οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί! Και ως εκ τούτου παρουσιάζονται άτολμοι και φοβισμένοι έναντί του εγχειρήματος να ξεσηκώσουν τον πιστό λαό κατά το παράδειγμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού σε μία καλώς νοούμενη επανάσταση! Μία επανάσταση πνευματικού κυρίως περιεχομένου, η οποία θα δώσει τέλος σε αυτή την ιδιότυπη σκλαβιά που οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, και κυρίως οι δέκα πανίσχυρες σιωνιστικές οικογένειες θέλουν να επιβάλλουν.
Γιατί έφθασε πια ο καιρός Χριστιανοί μου, οι ποιμαντικές ράβδοι να ανοίξουν τα κεφάλια των κάθε λογής οσφυοκαμπτών πολιτικών η ακόμη και θρησκευτικών ηγετών! Μόνο έτσι το αίμα που θα ρεύσει να καθαρίσει τις μόνιμες εστίες μόλυνσης των ψυχών και των σωμάτων τους και θα λειτουργήσει σωστά , ως έλεγε η σοφή γιαγιά μου η κούτρα τους!
Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να προηγηθεί μία συντονισμένη συνειδητή έξοδος από το σατανικό σύστημά τους με το οποίο δικτατορικά μας διοικούν. Χρειάζεται να υπάρξουν οι στεντόρειες εκείνες φωνές που θα φροντίσουν να ακουσθεί και πάλι απ’ άκρη, σ’ άκρη σε όλη την ελληνική επικράτεια το στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου! Χρειάζεται να δοθεί το μήνυμα στους κάθε λογής δοσίλογους νέο- Εφιάλτες πως αυτός ο ευλογημένος τόπος που θεμελιώθηκε στον ανιδιοτελή βωμό της θυσίας προς την πατρίδα δεν πρόκειται να γίνει παίγνιο στις επιδιώξεις τους και πεδίο κοινωνικών πειραμάτων. Χρειάζεται να φυσήξει άνεμος δυνατός, ώστε αυτά τα ανόητα «φούμαρα» να πάψουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό! Η θέση τους άλλωστε είναι αυτή του μόνιμου προσκυνητή κατουρημένων ποδιών των γνωστών πλέον αφεντικών τους.
Έλληνες Χριστιανοί φροντίστε να οπλιστείτε με τις αρετές της πίστεως και τολμήστε ως ο Δαυίδ να τα βάλετε με τον Γολιάθ της εποχής μας, το σύστημα της ανομίας. Ένα σύστημα που ενώ παρουσιάζεται άτρωτο ενώπιόν της σφεντόνας του Δαυίδ γίνεται αδύναμο και τρωτό.
 
 
 
Η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς
 
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ
 
Τελικά ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηγάκης το τόλμησε. Έγινε ο Ηρόστρατος που στο Ορθόδοξο Γένος των Ελλήνων κατέθεσε νομοθέτημα για την αποϊεροποίηση της ημέρας του Κυρίου, την οποία καθόρισε στις 7 Μαρτίου του 321 ο άγιος Ισαπόστολος και Θεόστεπτος Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ο μέγας. Αλλά ο σύγχρονος αυτός Ηρόστρατος δεν είναι μόνος του, ούτε ενεργεί από ιδία πρωτοβουλία. Έχει την συναίνεση του Πρωθυπουργού της Χώρας και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και δημιουργεί ευλόγους συνειρμούς η ταυτόχρονη αναγγελία της προσκλήσεως του κ. Πρωθυπουργού από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπάρακ Ομπάμα στις 8 Αυγούστου ε.ε. για την οποία αγωνίζετο επί μήνες με μεσίτες τους προύχοντες του Εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ, όπως δημοσιοποιήθηκε στον Τύπο. Τελικά η πρόσκλησις ήρθε και το αντίτιμο πληρώνεται και είναι η αποϊεροποίηση και η κατάργηση της Κυριακής αργίας για να επιτευχθή διπλός στόχος αφ’ ενός η απόμείωση της Ορθόδοξης αυτοσυνειδησίας των Ελλήνων και αφ’ ετέρου να σαρώσουν όλα τα μικρομάγαζα και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι εβραϊκών συμφερόντων μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες που σε λίγο καιρό θα δρέψουν τους καρπούς του νομοθετήματος του κ. Χατζηγάκη και της συντροφίας του. Εντολοδόχοι λοιπόν οι ανωτέρω κ.κ., όπως προκύπτει από τις ενέργειές τους που βάλθηκαν με το στανιό να «σώσουν» δήθεν τους μικρομεσαίους εμπόρους ενώ εκείνοι με αδιάψευστα στοιχεία στην διαπασών ορύονται ότι θα καταστραφούν και που θα αποδειχθεί σε κάποια χρόνια όπως αποδείχθηκε η άθλια ενέργεια του Κώστα Σημήτη για την διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων ότι ήταν εντολή του Εβραϊκού λόμπυ, με την πρόσφατη αδιάψευστη μαρτυρία της κ. Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου...
...Όλη αυτή η τόσο ιερά υπόθεση, κατά τον εκσυγχρονιστή Υπουργό κ. Χατζηδάκη «κρατά την χώρα στο παρελθόν» όπως είχε δηλώσει και έρχεται ο κ. Χατζηδάκης για να την εισαγάγη στο μέλλον (!!!), υπενθυμίζων δυστυχώς δι’ αυτόν με τις ενέργειες και τα λόγια του αναποδράστως το μαρτυρικό τέλος δι’ απαγχονισμού του διδάχου του Γένους Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (1714-1779) ο οποίος υπερασπιζόμενος πέραν των άλλων την αργία της Κυριακής εμισήθη θανασίμως υπό των τότε Εβραίων των Ιωαννίνων. Έγραψε προς τον αδελφό του Χρύσανθο το αποκαλυπτικό: «χιλιάδες Εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι» και ήταν τραγική αλήθεια γιατί χρηματίσαντες με ικανά αργύρια τον Τουρκαλβανό Κουρτ Πασά του Βερατίου επέτυχαν το μαρτυρικό τέλος του μεγάλου εθνεγέρτου και ισαποστόλου ο οποίος ετελειώθη «κρεμασθείς εκ δένδρου» την 24/8/1779. Αυτοί οι συνειρμοί προκαλούνται εκ των θέσεων του κ. Υπουργού και βέβαια οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται εκ του γεγονότος ότι η αγορά δεν πάσχει από ώρες λειτουργίας αλλά από έλλειψη ρευστότητος!!!  
Κατόπιν των ανωτέρω που πλέον αποτελούν casus beli για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος η καθ’ ημάς Ι. Μητρόπολις Πειραιώς, Φαλήρου και Αγ. Ιωάννου Ρέντη ανακοινώνει τα κάτωθι:
Καλεί άμεσα την Κυβέρνηση να αποσύρη το επαίσχυντο αυτό προδοτικό κατά του Γένους και απαράδετο νομοθέτημα το οποίο έχει ήδη καταδικάσει δια πεπαρρησιασμένων και δυναμικών δηλώσεων ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ο Β καί η Σεπτή Διαρκής Ι. Σύνοδος δια του εκπροσώπου αυτής Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου καταρρίπτοντες τα φλυναφήματα του δήθεν εκσυγχρονισμού.
Καλεί άμεσα τους Βουλευτές και εκπροσώπους του λαού, ιδιαίτερα της Α καί Β Περιφερείας Πειραιώς να δηλώσουν άμεσα την πλήρη αντίθεσή τους στο νομοθέτημα-συμφορά που θα προκαλέσει οπωσδήποτε την οργή του Θεού και θα γίνη αίτιο μεγάλων δεινών της Πατρίδος.
Δηλώνει προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι Βουλευταί που θα το στηρίξουν με την ψήφο τους παύουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την Ι. Μητρόπολη Πειραιώς και θα τους απαγορευθή οποιαδήποτε παρουσία τους, ως ακοινώνητοι πλέον, σε οποιαδήποτε λατρευτική σύναξη της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διότι κατεπάτησαν τον Νόμο του Θεού.
Καλεί τους συγκεκριμένους Βουλευτάς να αναλογισθούν την πολιτική τύχη της τ. Υπουργού κ. Μ. Κουτσίκου-Γιαννάκου και του Πειραιώτη Υφυπουργού κ. Γεωργίου Καλού, των «αρχιτεκτόνων» της εκδιώξεως των Κληρικών από τα Σχολεία με την πνευματικά εγκληματική Εγκύκλιο του ειδικού τους Γραμματέως κ. Ράμμα.
Παρακαλεί αδελφικώς τους Αγιωτάτους Μητροπολίτας της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος να πράξουν τα όμοια για την αποτροπή αυτού του κακουργήματος.
Συγχαίρει δημοσία τον ακάματο αγωνιστή και φρυκτωρό Ιεράρχη Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΝ, ο οποίος ήδη εζήτησε την έκτακτο σύγκληση της Ιεραρχίας.   
 
 


Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013