Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Επιδιώκουν χημικό πόλεμο στην Συρία. Μετά απο τις πολλές ήττες των ανταρτών τα χημικά είναι το τελευταίο τους χαρτί!

Φορτίο με αντιασφυξιογόνες μάσκες κατασχέθηκε από τον λιβανικό στρατό
Ο στρατός του Λιβάνου κατέσχεσε ένα φορτηγάκι που μετέφερε αντιασφυξιογόνες μάσκες και κατευθυνόταν προς τη Συρία, ανακοίνωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, τη στιγμή που η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ ότι χρησιμοποιεί χημικά όπλα.
Σε ανακοίνωσή του, ο στρατός ανέφερε πως οι δυνάμεις του σταμάτησαν χθες το απόγευμα στην κοινότητα Κφέιρ Χασμπάγια (στον νοτιοανατολικό Λίβανο)
«έναν οδηγό ο οποίος επέβαινε σε ημιφορτηγό το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα αντιασφυξιογόνων μασκών με τα παρελκόμενά τους».
Ο στρατός δεν προσδιόρισε για ποιον προορίζονταν το φορτίο, όμως άλλη πηγή των δυνάμεων ασφαλείας επεσήμανε πως «σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το όχημα κατευθυνόταν προς τη γειτονική Συρία».
Ο οδηγός, του οποίου η εθνικότητα δεν προσδιορίστηκε, «παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές, όπως επίσης και το φορτίο του, ενώ διεξάγεται σχετική έρευνα», ανέφερε στην ίδια ανακοίνωση ο στρατός.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/265859/fortio-me-antiasfyksiogones-maskes-katasxethhke-apo-ton-libaniko-strato#ixzz2colu0O9O