Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Με λεφτά του ελληνικού λάου ισλαμοποιούν την Ελλάδα. Υπεύθυνοι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!

Δημοπρατείται αύριο η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας, από το Υπουργείο Υποδομών, έξι περίπου χρόνια μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου από τη βουλή.
Έπειτα από πολλά χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών, και αφού το Υπουργείο Παιδείας εξασφάλισε τα απαραίτητα χρήματα, η ειδική υπηρεσία δημοσίων έργων κτιριακών προχωρά στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του πολεμικού ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο χώρος αυτός θα είναι προσωρινός, αφού μελετάται η κατασκευή κανονικού τζαμιού. Το υπουργείο υποδομών θα περιμένει την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας για τις προσφυγές που κατατέθηκαν κατά της ανέγερσης του τεμένους.
Με αφορμή την κήρυξη του διαγωνισμού, αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου η «Δράση ανεξάρτητων πολιτών» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων κτιριακών (ΕΥΔΕΚ), όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, Αθήνα) με σύνθημα «Η νομιμοποίηση των παράνομων λαθρομεταναστών μέσω της κατασκευής τζαμιού είναι εθνικό ζήτημα».

dogma.gr