Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Στρατός» Αλβανών κακοποιών, βαριά αρματωμένοι εθνικιστές!!! Σκοτώνουν και ρημάζουν την Ελλάδα.

  Πολυμελής ομάδα κάλυψης και υποστήριξης, με παρακλάδια που απλώνονται από τον νομό Μαγνησίας μέχρι τις διαδρομές του οργανωμένου εγκλήματος στη Φθιώτιδα και στον Παρνασσό, στη Λιβαδειά και την Αμφισσα, βρίσκεται (όπως δείχνουν οι δραματικές εξελίξεις) πίσω από τις εγκληματικές ενέργειες του παραστρατιωτικού «λόχου» των ένοπλων Αλβανών που σκότωσαν τον 37χρονο αστυνομικό, υπαρχιφύλακα, Γιώργο Ανδριτσόπουλο, σε ενέδρα στο Δίστομο, προχθές το ξημέρωμα. Η ίδια ομάδα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενισχυμένη από άλλους ομοεθνείς της -βαριά αρματωμένους εθνικιστές-
«προπαρασκεύαζε» επίθεση στις Δικαστικές Φυλακές Δομοκού όμοια σε σφοδρότητα με το αντάρτικο χτύπημα στις Φυλακές Τρικάλων, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, λίγο μετά τις 19.45.
 Τα ευρήματα στα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα (του πρώην υπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου και του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη), που εντοπίστηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Λιβάδι της Αράχοβας, είναι άκρως ανησυχητικά. Ειδικότερα στο λευκό VOVLO του Απ. Ανδρεουλάκου, αδελφού του γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αθ. Ανδρεουλάκου, βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, σφαίρες, πυροκροτητές, δυναμίτιδα και εκρηκτική ύλη ΤΝΤ.
Η Αστυνομία φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τρία άτομα από τους ένοπλους «συνοδούς» και ένας εξ αυτών πρέπει να έχει δοσοληψίες με τη Δικαιοσύνη για διακίνηση - εμπορία ναρκωτικών. Επίσης, καταζητούνται ομοεθνείς συνεργοί και εντός των Φυλακών Δομοκού, ενώ οι έρευνες έχουν στραφεί και σε πρόσωπα «υπεράνω υποψίας» του σωφρονιστικού συστήματος, που κινούνται στην ανατολική Φθιώτιδα και βρίσκονται, εδώ και καιρό, στο μικροσκόπιο των Αρχών για παραβατικότητα σχετική με λαθρεμπορία τσιγάρων, όπλων και ναρκωτικών, που έχει λάβει τη μορφή ντόπιας μαφίας, με πρωτοκαθεδρία Αλβανών «βαρόνων».
Ενώπιον μιας τέτοιας κατάστασης, επιτελικά στελέχη της Αστυνομίας γνωρίζουν ότι με το «κυνήγι» δραπετών στα δύσβατα μονοπάτια του Παρνασσού το μόνο που μπορούν να επιτύχουν είναι να χυθεί κι άλλο αίμα αθώων αστυνομικών, αφού το αντάρτικο ευνοεί τους φυγάδες. Το κλιμάκιο των ερευνών έχει ενισχυθεί με ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς από την Αθήνα (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ), όμως παρά τον ενδεδειγμένο οπλισμό τους γνωρίζουν ότι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τον «στρατό» του Μάριο Κόλα που... οργώνει, επί δυόμισι μήνες, ανενόχλητος τη μισή Ελλάδα.

Στέφανος Χίος
dimokratianews.gr