Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Το σιωνιστικό CNN είναι γεγονός!

Διεθνής… ενημέρωση: Στον αέρα και «ισραηλινό CNN»!Μετά το παγκόσμιο αμερικανικό δίκτυο CNN, το αραβικών (Κατάρ) συμφερόντων Al Jazeera και το Al Arabiya (Σαουδική Αραβία), το Russia Today (Ρωσία), το France 24 (Γαλλία), το BBC (Βρετανία), τη Deutsche Welle (Γερμανία), ήρθε η ώρα και του Ισραήλ να πάρει θέση στην προσπάθεια να επηρεάσει τη σκέψη του παγκοσμίου ακροατηρίου (the hearts and minds, όπως συνήθως αναφέρεται στην επικοινωνία), ξεκινώντας το δικό του δίκτυο.

Το κανάλι θα λέγεται «i24news» και θα μεταδίδει δορυφορικά το 24ωρο πρόγραμμά του στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα αραβικά. Η διεύθυνσή του στο διαδίκτυο θα είναι «i24news.tv». Η έδρα του θα είναι στην πόλη Τζάφα, κοντά στο Τελ Αβίβ και θα μεταδίδει ειδήσεις «από την καρδιά της Μέσης Ανατολής».

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια θα μεταδίδονται επαναλήψεις εκπομπών της ημέρας. Ξεκινάει τη λειτουργία του κάποια στιγμή το ερχόμενο καλοκαίρι και η δύναμη των 45 ατόμων που εργάζονται στο κανάλι, αναμένεται να φθάσει τους 150 εργαζόμενους.
Ενδιαφέρον έχει η εξήγηση που δίνουν οι υπεύθυνοι για το γράμμα «i» με το οποίο αρχίζει ο τίτλος. Υποστηρίζουν ότι δεν προέρχεται από το «Ισραήλ» (Israel), αλλά εκπροσωπεί τις θεματικές ενότητες και τις αξίες που θα το διέπουν (!) οι οποίες περιγράφονται με τις λέξεις: international (διεθνής), information (πληροφορίες), independent (ανεξάρτητος), individual (ατομικός), innovation (καινοτομία), interactive (διαδραστικός) και άλλα παρόμοια!
Χρηματοδότης σε ένα βαθμό θα είναι ο Γαλλο-ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας του χώρου των τηλεπικοινωνιών, Πατρίκ Ντραχί, ενώ εκτελεστικός διευθυντής θα είναι ο Φρανκ Μελούλ, πρώην σύμβουλος για θέματα ασφαλείας και αφοπλισμού της γαλλικής κυβέρνησης.
defence-point.gr