Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Προσταγή για εγκατάλειψη πόλεων πριν τον Αρμαγεδδών!

Βόρεια Κορέα: Ξένοι εγκαταλείψτε τη Σεούλ! – "Πολεμικό" μήνυμα από την Πιονγιάνγκ.
Επανέλαβαν την απειλή για θερμοπυρηνικό πόλεμο!
 - Προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας προς τους διπλωμάτες που βρίσκονται στη Σεούλ
- "Δε θέλουμε το κακό σας περίπτωση πόλεμου!" - Πυραύλους Patriot στο κέντρο του Τόκιο εγκατέστησε η Ιαπωνία

- 53.000 εργάτες στο βιομηχανικό κέντρο Καεσόνγκ στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας δεν πήγα σήμερα στη dουλειά τους
- Έτοιμος για τέταρτη πυρηνική δοκιμή ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τα τύμπανα πολέμου που ηχούν τις τελευταίες εβδομάδες στην κορεατική Χερσόνησο ακούγονται όλο και πιο δυνατά, στα πέρατα του κόσμου!
Η Βόρεια Κορέα είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει και κάνει ακόμη και τον σκληρό Βλαντιμίρ Πούτιν να φοβάται ότι θα εξαπολύσει πυρηνική επίθεση τέτοιας εμβέλειας, που θα κάνει το δυστύχημα του Τσερνόμπιλ να μοιάζει... παραμυθάκι.
Και ενώ εντείνονται οι φήμες και οι φόβοι ότι η Πιονγιάνγκ να κάνει από ώρα σε ώρα την τέταρτη πυρηνική ή πυραυλική δοκιμή, η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε τους ξένους διπλωμάτες που βρίσκονται στην Νότια Κορέα να εγκαταλείψουν το συντομότερο τη Σεούλ και γενικότερα να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απομάκρυνσή του σε περίπτωση πολέμου.
"Η κορεατική χερσόνησος κατευθύνεται προς έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βορειοκορεατικής Επιτροπής για την Ειρήνη στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.
 
"Σε περίπτωση πολέμου, δεν επιθυμούμε να εκτεθούν οι ξένοι που ζουν στη Νότια Κορέα", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, οργάνου της προπαγάνδας του κομμουνιστικού καθεστώτος, που ζητεί από "τις ξένες οργανώσεις, τις εταιρείες και τους τουρίστες να θέσουν σε εφαρμογή μέτρα εκκένωσης".
 Ωστόσο, καμία από τις χώρες που διατηρούν διπλωματική αποστολή στην Πιονγκγιάνγκ δεν έχει θεωρήσει μέχρι στιγμής αναγκαίο να απομακρύνει το προσωπικό της.
 Η Κίνα από την πλευρά της ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν επιθυμεί το χάος να κυριαρχήσει στην κορεατική χερσόνησο.
 "Η Κίνα είναι αντίθετη προς οποιαδήποτε πλευρά λαμβάνει μέτρα που οδηγούν στην επιδείνωση της κατάστασης στην κορεατική χερσόνησο", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χονγκ Λέι κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
 Η ένταση στην κορεατική χερσόνησο τροφοδοτήθηκε από την επιβολή νέας δέσμης κυρώσεων του ΟΗΕ κατά της Πιονγκγιάνγκ μετά την τρίτη βορειοκορεατική πυρηνική δοκιμή τον Φεβρουάριο, και έχει εξελιχθεί στην μεγαλύτερη κρίση από το τέλος του Πολέμου της Κορέας το 1953.
Την ίδια ώρα πάντως, η Ιαπωνία προετοιμάζεται για πόλεμο και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να εγκαταστήσει πυραύλους patriot στο κέντρο του Τόκιο, μπροστά στο υπουργείο Άμυνας!