Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εμείς κάψαμε μια σημαία, εσείς σκοτώσατε δυο ελληνοκύπριους, Ισαάκ Ισαάκ Σολωμός Σολωμού!

«Η ελληνική κρίση στην Κύπρο έφερε οργή κατά των Τούρκων»Ο φερόμενος ως υπουργός Εξωτερικών της Κατεχόμενης Κύπρου, Χουσεΐν Οζγκουργκούν δήλωσε ότι η οικονομική κρίση στην Κύπρο εμβάθυνε την εχθρότητα εναντίον των Τούρκων.
Μιλώντας σε συνέδριο με θέμα την Κύπρο, στο πανεπιστήμιο Καραμπούκ της Τουρκίας, την Τετάρτη, ο Οζγκουργκούν υπογράμμισε ότι μια ομάδα Ελληνοκύπριων έκαψε πρόσφατα την τουρκική σημαία, λόγω της οικονομικής κρίσης και οι Ελληνοκύπριοι έδειξαν την εχθρότητά τους προς τους Τούρκους με την πρώτη ευκαιρία.

«Όταν η Ελληνοκύπριοι έχουν μια οικονομική κρίση πως μπορεί η τουρκική σημαία να είναι υπεύθυνη; Εμείς αντιδράσαμε έντονα κατά του περιστατικού της σημαίας στην Κύπρο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε σε άλλο μέρος η τουρκική σημαία να καεί. Η Τουρκία έχει μια εξαιρετική εξωτερική πολιτική και έχει την ισχυρή υποστήριξη από τους Τούρκους της Κατεχόμενης Κύπρου.
»Η τουρκική σημαία κάηκε στο ελληνικό μέρος του νησιού μια εβδομάδα μετά που οι Ελληνοκύπριοι κατηγόρησαν τους Τούρκους για την οικονομική τους κρίση. Επίσης, πρόσφατα, οι Ελληνοκύπριοι επιτέθηκαν σε ιστορικά έργα τέχνης των Μουσουλμάνων Τούρκων. Τζαμιά έχουν καεί και κομμάτια τουρκικών έργων τέχνης έχουν καταστραφεί. Ο μόνος λόγος για αυτές τις πράξεις έχει να κάνει με την οικονομία. Ευελπιστούμε, οι Ελληνοκύπριοι να συνειδητοποιήσουν ότι προβαίνουν σε λάθος πράγμα και να εγκαταλείψουν τις επιθέσεις εναντίον των Τούρκων», υπογράμμισε ο Οζγκουργκούν.
Για το 12ο οικόπεδο στη Μεσόγειο Θάλασσα, ο υπουργός Οζγκουργκούν τόνισε ότι σκέφτονται ότι έχουν δίκιο να προβούν σε απαίτηση για τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, μαζί με τους Ελληνοκύπριους.

newsbomb.gr