Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Νιώθει και περήφανη η κυβέρνηση με τέτοιους γενοκτόνους συμμάχους!

Νέο σκηνικό πολέμου απλώνεται πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας καθώς σήμερα η ισραηλινή Αεροπορία προχώρησε σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε αντίποινα για επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες εναντίον ισραηλινών στόχων.

Όπως αναφέρει ο ισραηλινός Τύπος το Σάββατο βράδυ ρουκέτες έπληξαν την περιοχή Sdot Negev με αποτέλεσμα η ισραηλινή Αεροπορία να προχωρήσει –για δεύτερη φορά μέσα στο μήνα- σε βομβαρδισμούς εναντίον δύο στοχων στο νότιο τμήμα της Γάζας.
Από τους δύο στόχους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων ο ένας ήταν αποθήκες πυρομαχικών και ο άλλος «τρομοκρατική εγκατάσταση» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε επιτυχή πλήγματα εναντίον και των δύο στόχων συμπληρώνοντας πως τα ισραηλινά αεροσκάφη επέστρεψαν με ασφάλεια στις βάσεις τους.
Παράλληλα προειδοποίησε πως το Ισραήλ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλες απόπειρες όπου θα τίθεται σε κίνδυνο η ζωή Ισραηλινών πολιτών και πως το Τελ Αβίβ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει υπό τον έλεγχό του και να επανέλθει σε αυτή που υπήρχε πριν από την επιχείρηση Pillar of Defense τον περασμένο Νοέμβριο.
«Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις παίρνουν πολύ σοβαρά την κάθε προσπάθεια που γίνεται με εκτοξεύσεις και πυρά εναντίον ισραηλινών στόχων» λέγοντας ταυτόχρονα πως το Ισραήλ θεωρεί υπεύθυνη για αυτές τις επιθέσεις την παλαιστινιακή οργάνωση της Χαμάς.
defencenet.gr