Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τρώνε καλά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών...

 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!
Η Ορθόδοξη Eκκλησία με τα δύο πρόσωπα:
Κάποιοι γίνονται νεομάρτυρες, όπως ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και τόσοι κληρικοί που έχουν σφαγεί από τους ισλαμιστές στην Συρία και κάποιοι άλλοι όπως η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών δαπανούν (;) 4 εκατομμύρια ευρώ για μια ιστοσελίδα!

Συνολικά για την δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας», μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, η Εκκλησία θα δαπανήσει 3.737.529,73 ευρώ (το καλύτερο διαδραστικό site του πλανήτη, το πολύ να κοστίζει 200.000 ευρώ με τηλεματικό κέντρο)!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα δημιουργηθεί και πρότυπο τηλεματικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί δίαυλο συγκέντρωσης και αναδιανομής της πληροφόρησης, που συνδέεται με την παροχή των προνοιακών υπηρεσιών.
Το πρότυπο τηλεματικό κέντρο θα κοστίζει 594.327,4 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα υποέργα η «ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης» έχει προϋπολογισμό 2.680.380,09 ευρώ, το «επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας εφαρμογών και συστημάτων» έχει προϋπολογιστεί στις 271.092 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και 72.570 ευρώ για «ενέργειες δημοσιότητας» και 119.160 ευρώ για «δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην πράξη με ίδια μέσα».
Η αναγκαιότητα του έργου, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή, είναι «η μετουσίωση της εθελοντικής προσφοράς σε προνοιακό έργο» και καθορίζεται ως «βασική λειτουργία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των λοιπών φορέων που συνθέτουν την Εκκλησία της Ελλάδος».
Κάποιοι θυσιάζονται για την Εκκλησία και κάποιοι άλλοι θυσιάζουν την Εκκλησία...
defencenet.gr