Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Γκιούλ, με γενοκτονίες απειλεί όποιος δεν αγκαλιάσει το Ισλάμ!

Η τουρκία προειδοποιεί την Ευρώπη για νέες σφαγές λόγω μη ανεκτικότητας!
Με το «ανέκδοτο της ημέρας» μοιάζει η αναφορά που έκανε ο τούρκος πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, μιλώντας σε συνέδριο - διήμερο συμπόσιο που διοργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Μετανάστευσης και Πολιτικής, του πανεπιστημίου «Hacettepe», με τίτλο «Μετανάστευση, Ισλάμ και Πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη».

Ο Γκιουλ απηύθυνε προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές χώρες ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες με νέες τραγωδίες και μαζικές σφαγές (!) εάν, όπως είπε, εξακολουθήσει να αποτυγχάνει να αγκαλιάσει την ανεκτικότητα απέναντι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες! Παρουσίασε την χώρα του ως σύγχρονο δημοκρατικό κράτος, ενώ τους Ευρωπαίους να πάσχουν από την έξαρση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τουρκία για σειρά λόγων ενορχήστρωνε φυσικά για «ανθρωπιστικούς λόγους» το πέρασμα προσφύγων από όλη την Ασία σε ελληνικό έδαφος, επιδιώκοντας σταδιακά να δημιουργήσει με μεθοδικότητα «πέμπτη φάλαγγα» εντός της πατρίδας μας.

Είναι να απορεί κανείς μέχρι που μπορεί να φθάσει η θρασύτητα των τούρκων που επιμένουν να κάνουν μαθήματα στους ευρωπαϊκούς λαούς περί ανεκτικότητας, τη στιγμή που αρνούνται να αναγνωρίσουν μια σειρά από γενοκτονίες που έχουν διαπράξει απέναντι σε κάθε τι το διαφορετικό που διαβιούσε σε εδάφη τα οποία κατέλαβαν οι ίδιοι στρατιωτικά, με την Ιστορία να έχει καταγράψει τη "συμπεριφορά" τους απέναντι στις διαφορετικές θρησκείες και τους πολιτισμούς!

.xryshaygh.