Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Εργαλείο αποσταθεροποίησης της Ελλάδος τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθραίων!

Σχόλιο ελλήννων νέα: Τι θα γίνει σε περίπτωση εάν ομάδες απελευθερώσουν (βλ. Τρίκαλα) λαθραίους σε περίπτωση μιας κοινωνικής κρίσης, εξοπλίζοντας τους με οπλισμό;
Αναταραχές στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα Κέντρα Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Κόρινθο και στην Αμυγδαλέζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου σημειώθηκε εξέγερση των αλλοδαπών καθώς και μεταξύ τους συμπλοκές.

Οι κρατούμενοι πυρπόλησαν στρώματα ενώ αλλοδαπός ανέβηκε σε οροφή κτιρίου, ξήλωσε τα κεραμίδια, εφοδιάζοντας τους συγκρατουμένους του, οι οποίοι με τη σειρά τους επιτέθηκαν στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί χθες βράδυ απόπειρα αυτοκτονίας δύο Νιγηριανών λαθρομεταναστών από καμινάδα κτιρίου του κέντρου με αίτημα την απελευθέρωσή τους. Σκηνικό έντασης επικρατεί και στην Αμυγδαλέζα όπου 700 λαθρομετανάστες πραγματοποιούν τα τελευταία 24ωρα απεργία πείνας, ενώ τη Δευτέρα, την ώρα του βραδινού συσσιτίου, επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον των αστυνομικών, υποχρεώνοντάς τους σε φυγή. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ορισμένοι από τους κρατούμενους προσπάθησαν να αυτοτραυματιστούν, ενώ δύο ήπιαν σαμπουάν και υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου. Ανάλογα επεισόδια είχαν σημειωθεί και στις 23 Νοεμβρίου στο κέντρο κράτησης Κομοτηνής, αν και περισσότερο εκτεταμένα με συνέπεια τον τραυματισμό δύο ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. Αφορμή για τα γεγονότα είναι η συνεχιζόμενη κράτησή τους ταυτόχρονα με καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη διαδικασία απέλασής τους.
strategyreports.wordpress.com