Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Συνωμότησαν όλα τα τσοντοκάναλα για το θάψιμο της διαμαρτυρίας στο MEGA.

Ο ανορθόδοξος επικοινωνιακός πόλεμος που δέχεται η Χρυσή Αυγή πέρα από ύπουλος είναι και καθολικός! Έχουμε πολλάκις τονίσει πως οι Έλληνες Εθνικιστές δέχονται μια πρωτοφανή επικοινωνιακή επίθεση από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Στην "φαρέτρα" των λασπολόγων της Χρυσής Αυγής βρίσκονται όλα τα βρώμικα όπλα όπως η συκοφάντηση, η υπερβολή και η διαστρέβλωση της αλήθειας σε σημείο γελοιότητας.

Το μεγαλύτερο όμως όπλο είναι η απόλυτη φίμωση των δράσεων και των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Ξέρουν πως ο κόσμος "διψά" για να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Λαϊκού Συνδέσμου και όσο παραποιημένες κι αν τις εμφανίζουν, ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ καλά πως η Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό του με ποικιλόμορφες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης εντός και κυρίως εκτός Κοινοβουλίου. Μετά την λασπολόγηση λοιπόν της Χρυσής Αυγής, ξαναπεράσαμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΧΗ ΟΜΕΡΤΑ συλλήβδην των διαπλεκόμενων τσοντοκάναλων.
Είναι απορίας άξιο και μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο πως ένα κόμμα που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις αυτήν την στιγμή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην ελληνική κοινωνία, εκφράζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες, δεν προβάλλεται ΠΟΥΘΕΝΑ! Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς αποκλεισμένοι από όλα τα κανάλια (πλην 1-2 καναλιών με παναττική εμβέλεια), ενώ τα δελτία ειδήσεων προβάλλουν ψήγματα από τις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου. Για κανονική προβολή θέσεων ή ακόμα και συνεντεύξεις ούτε λόγος να γίνεται!
Απαύγασμα της φίμωσης από τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής και της διαφθοράς ήταν η απόλυτη αποσιώπηση της συγκέντρωσης συμπαράστασης στον Κυπριακό Ελληνισμό χιλιάδων Εθνικιστών στην γερμανική πρεσβεία, αλλά και της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την προβολή τουρκοσήριαλ έξω από το MEGA. Ο λόγος που ΚΑΝΕΙΣ "αντικειμενικός" τηλεοπτικός σταθμός δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο από αυτές τις δυναμικές συγκεντρώσεις είναι προφανής: Να μην βλέπει ο Ελληνικός Λαός το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, όμως, για αυτούς "τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες" είναι παντού σε όλη την Ελλάδα και οι Έλληνες Εθνικιστές με τα δικά τους λιγοστά μέσα (ιστοσελίδα, εφημερίδα) μεταφέρουν το μήνυμα του Εθνικισμού παντού! Κι αν ποτέ αποκτήσουν το σθένος να μας αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο, ώστε να ακούσουν την φωνή της αλήθειας, θα παίρνουν τις ανάλογες απαντήσεις.


xryshaygh.