Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών.

Η Ελλάδα στους Έλληνες! Να ξεβρωμίσει ο τόπος!Και επίσημα τα Γρεβενά έγιναν Καμπούλ μετά τα πρωτόγνωρα για την περιοχή μας γεγονότα με τα μαχαιρώματα αφγανών και πακιστανών στον Ταξιάρχη Γρεβενών
Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 συνελήφθησαν για ληστεία τέσσερις (4) λαθρομετανάστες αφγανικής καταγωγής, σε αγροτική περιοχή του Ταξιάρχη Γρεβενών, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.
Οι τέσσερις παραπάνω συλληφθέντες λίγες ώρες πριν, είχαν επιτεθεί με όπλα και μαχαίρια σε πέντε (5) πακιστανούς λαθρομετανάστες οι οποίοι διέμεναν προσωρινά σε καλύβα έξω από τον Ταξιάρχη Γρεβενών, τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι τέσσερις αφγανοί πήραν 5 κινητά τηλέφωνα και 350 ευρώ από τους πακιστανούς τα οποία βρέθηκαν πάνω τους. Οι αφγανοί ήταν οπλισμένοι με πιστόλι αερίου, μαχαίρια, λοστούς και βαριοπούλες τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά και τα χρήματα που αφαίρεσαν από τους άλλους "κακόμοιρους μετανάστες".

Παρατηρούμε ότι και στην περιοχή μας πρόσφατα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών, διαρρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών από λαθρομετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς οι οποίοι συνήθως διασχίζουν τη Δυτική Μακεδονία με σκοπό να φτάσουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί να προσπαθήσουν να μπουν σε καράβι για Ιταλία. Άραγε θα κινητοποιηθεί η νεοσύστατη υπηρεσία του Προποτζίδικου Υπουργείου για το ρατσιστικό έγκλημα που έγινε και σφάχτηκαν μεταξύ τους οι "κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες" εκ Αφγανιστάν και Πακιστάν; Εάν έσφαζαν σαν κατσίκι κάποιον Έλληνα για 10 ευρώ ή μια βιντεοκάμερα θα ήταν ρατσιστικό έγκλημα ή θα το έκανε γαργάρα το Υπουργείο όπως κάνει για κάθε ρατσιστικό έγκλημα των λαθρο-εισβολέων εναντίον Ελλήνων; Ο λαλίστατος και υπέρβαρος πρόεδρος του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαληστρικού (απο)Κόμματος θα βγάλει κάποιο σχέδιο νόμου που θα προστατεύει τους Έλληνες από τους τριτοκοσμικούς εγκληματίες;

Αυτές είναι οι παρενέργειες του σχεδίου του Υπουργού ΠΡΟΠΟ κ. Δένδια ο οποίος ανάμεσα σε άλλα σχεδιάζει τη δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε χωριά και κοινότητες της Δυτικής Μακεδονίας όπου οι τριτοκοσμικοί Ισλαμιστές εισβολείς θα έχουν όλες τις ανέσεις με ζεστό νερό, θέρμανση, air condition, σίτιση από catering, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χώρους αναψυχής και λατρείας κλπ. (όλα αυτά θα στοιχίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο περίπου 19,00 ευρώ ημερησίως "ανά κεφάλι", όταν στις φοιτητικές εστίες προβλέπεται ημερήσια δαπάνη για σίτιση 2,90 ευρώ ανά φοιτητή) και οι Έλληνες πεινάνε, κρυώνουν χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στα ράντζα των νοσοκομείων από έλλειψη φαρμάκων και υλικών, περιμένοντας τη σειρά τους αφού πρώτα εξυπηρετηθούν οι λαθραίοι.

Μόνη λύση είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρο-εισβολέων οι οποίοι μπήκανε στη χώρα μας ανεξέλεγκτα χωρίς να μας ρωτήσουν. Δεν πρόκειται και εμείς να τους ρωτήσουμε όταν τους διώξουμε. Να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που συντελείται από λαθρομετανάστες και να εκτίουν την ποινή τους προσφέροντας κοινωνικό έργο πριν απελαθούν από τη χώρα.
Η Ελλάδα στους Έλληνες! Να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Ρομά ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για έξι ευρώ!
Άλλες δύο «επισκέψεις» είχαν κάνει, ο καθένας ξεχωριστά, οι δύο ρομά κακοποιοί στο σπίτι ενός 79χρονου στην Κω, πριν εισβάλλουν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και τον ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος για να του αρπάξουν… έξι ευρώ και το ποδήλατό του. Οι φωτογραφίες σεσημασμένων που έδειξαν οι αστυνομικοί στον ηλικιωμένο, οδήγησαν στην εξιχνίαση της ληστείας αλλά και των δυο κλοπών που είχαν γίνει σε βάρος του τους τελευταίους έξι μήνες! Ο 79χρονος αναγνώρισε έναν 23χρονο ρομά που, μια ημέρα πριν τη ληστεία, είχε ξαναμπεί στο σπίτι του και είχε αρπάξει ένα DVD player! Ο νεαρός κακοποιός συνελήφθη γιατί είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που του επέβαλε περιοριστικούς όρους τους οποίους παραβίασε. Ο ηλικιωμένος αναγνώρισε και τον δεύτερο ληστή, έναν 32χρονο ρομά που και αυτός είχε τρυπώσει στο σπίτι του στις 8 Σεπτεμβρίου 2012 και είχε αρπάξει ένα ηχοσύστημα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


xryshaygh.