Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η επίσκεψη η συμφωνία και τα αποτελέσματα…

 'Aπειλές από την Γερμανία, Τουρκία...' Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός η στρατιωτικός αναλυτής για να καταλάβεις τι παιχνίδι παίζεται σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου. Σας παραθέτουμε τα παρακάτω γεγονότα, κομμάτια του καταστροφικού  πάζλ του ελληνισμού…. Επίσκεψη Μέρκελ προ ημερών στην Κωνσταντινούπολη, δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η ‘κυρία’ να πήγε στην Τουρκία χωρίς να είχε προγραμματισμένο το κούρεμα της Κύπρου.
Άψογες συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών από το παρελθόν έως σήμερα, με τις καλύτερες συμμαχίες και επιτυχίες πολέμου από τους δυο παγκοσμίους, έως σήμερα σε Σερβία, Λιβύη και Συρία. Ακόμα και patriot εγκατέστησαν οι γερμανοί τελευταίως…Τι παρατηρήσατε τις τελευταίες ημέρες στον οικονομικό αποκλεισμό της Κύπρου; Aπειλές από την Γερμανία με χρεοκοπία ή στεγνό καθάρισμα καταθέσεων και εισοδημάτων, χωρίς μελλοντικούς συμβιβασμός και απώλεια εθνικής κυριαρχίας.  
Και από την μεριά της Τουρκίας το ίδιο! Απειλές σχετικά με τα κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου και διεκδίκηση αυτών! Ξεκάθαρα πράγματα ο αποκλεισμός της Κύπρου έχει στρατιωτικό χαρακτήρα με άψογες στρατηγικές από τους εχθρούς μας. Τακτική στραγκα λισμού ακόμη και με τουρκικές κορβέτες να βολτάρουν  στο Αιγαίο, με ένα μήνυμα, ‘μην τυχόν και βοηθήσετε την Κύπρο’. Δεν είναι τυχαία η πορεία της τουρκικής κορβέτας ,διχοτομεί ακριβώς την διαδρομή ελληνικών πλοίων σε περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια η Μεγαλόνησος!
Έγινε μεγάλος ντόρος και κριτική για την Ρωσία ότι δεν βοήθησε την Κύπρο. Εμείς θα ρωτήσουμε το εξής, το πολλά υποσχόμενο Ισραήλ που βρίσκεται; Φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως ανάμιξη τις τελευταίες ημέρες, αλλά η σιωπή του επιβεβαιώνει συμμαχικούς δεσμούς με τους παραπάνω εχθρούς μας. Γιατί δεν αντέδρασε στις εξαγγελίες των τούρκων περι μοιρασιάς των κοιτασμάτων; Γιατί ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στις βόλτες των τουρκικών φρεγατών ανα την Μεσόγειο, όπως παλιότερα είχε αναγγείλει. Μήπως αυτή την στιγμή συνεργάζονται άψογα στρατιωτικά από βορρά η Τουρκία και απο νοτιοανατολικά το Ισραήλ στην κατάληψη της Συρίας; Ερωτήματα με εύκολες απαντήσεις για όποιον δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και όποιον δεν προδίδει Ελλάδα και ορθοδοξία.
Ζήτω η ΓερμανοΤουρκοΙσραηλινή συμμαχία!!!

Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά.