Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Απίθανο κι όμως ανθελληνικό: Μουσουλμάνα ΕΠΟΠ σε ρόλο πράκτορα της Άγκυρας

Κατανοούμε ότι στην περίοδο της Μεταπολίτευσης αρκετοί των ΥΠΕΘΑ ήταν αστράτευτοι, διωγμένοι επί χούντας, μειωμένης θητείας, θητείας «προκάλυψης στο Πεντάγωνο, αστράτευτοι για ….βιολογικούς λόγους κλπ. Έτσι εύλογα αντιλαμβανόμαστε ότι για παράδειγμα δεν εδίωξαν κατά νόμο διάφορους σιχαμερούς λουφαδόρους κοπρίτες που παρανόμως απέφυγαν την στράτευση. «Όλοι οι σκύλοι μια γενιά και τα γουρούνια αδέλφια» λέει η σοφή λαϊκή παροιμία.
Όμως την περίπτωση της μουσουλμάνας ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς Σεβτζάν Σαδούλας, τα κατορθώματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ της Θράκης, δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε με κανένα τρόπο.
Θρυλείται ότι η ένστολη αυτή Ελληνίς υπήκοος (πίσω από την ροζ …μαντήλα) τιμωρήθηκε μόνο με ανεπαίσθητη «ψιλή» πειθαρχική ποινή και μετατέθηκε από την Μονάδα της στο κοντινό ΚΑΑΥ μην κακοπάθει το κοριτσάκι.
Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα τουρκικά νέα με τίτλο : «Ζούμε μια τρέλλα…»
Τι το ιδιαίτερο υπάρχει σε μία ακόμη επίσκεψη θρακιώτικου τουρκοσυλλόγου στήν Προύσσα, στούς χαριεντισμούς εκεί μέ διάφορους (Μπουλέντ Αρίντς Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου βουλευτής ΑΚΡ, Μουσταφά Ντουντάρ δήμαρχος Οσμάνγκαζι) και στις φωτογραφίσεις μπροστά στην τούρκικη σημαία και στην άλλη της "Ανεξάρτητης Θράκης"; Ότι αυτή τή φορά με την GAT (νεολαία του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας) συνόδεψε και μιά …ΕΠΟΠ που υπηρετεί σε μονάδα της Κομοτηνής! Καλά, έχουμε τρελλαθεί εντελώς; Και μετά έχεις κάποιους νά εξανίστανται με την προϋπόθεση του «Ελληνικου γένους» για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ…
Εφημερίδα Αντιφωνητής 16/2/2013