Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τζαμί έχουν, ισλαμοποίηση της Αθήνας θέλουν!

Yπάρχει τζαμί στο Βοτανικό;Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στο Μοσχάτο υπάρχει από το 2007 υπερσύγχρονο τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων!
Πρόκειται για το «Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο», το οποίο στεγάζεται στο χώρο τα τελευταία 6 χρόνια, όπως αναφέρει εθνικιστικό site. Yποστηρίζει ότι στο Μοσχάτο υπάρχει από το 2007 υπερσύγχρονο τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων!

Πρόκειται για το «Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο», το οποίο στεγάζεται στο χώρο τα τελευταία 6 χρόνια. Ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού ομολογουμένως οικήματος, είναι ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας Ελ Φαουζάν, ο οποίος πλήρωσε 2.500.000 ευρώ για να το αγοράσει.
Συνομιλήσαμε με τον Πρόεδρο του «Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου» κ. Χαλίντ Τρίμπις (κατάγεται από το Μαρόκο), ο οποίος ήταν σαφής:
«Εδώ, ναι προσευχόμαστε.
Δεν πρόκειται όμως για τζαμί. Είναι ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούμε τις προσευχές μας. Εδώ έρχεται ο ιμάμης και οι πιστοί αλλά δεν είναι το επίσημο τζαμί, το οποίο θέλουν και ζητούν να γίνει όλοι οι μουσουλμάνοι». Η συζήτησή μας έγινε πιο… καυτή όταν ο ευγενής καθόλα κ. Τρίμπις είπε ότι η «Ελλάδα είναι η μοναδική σύγχρονη χώρα στον κόσμο που δεν έχει φτιάξει τζαμί. Σε όλη την Ευρώπη, οι πρωτεύουσες έχουν τζαμί. Στην Αμερική η οποία θεωρεί τους ισλαμιστές εχθρούς, έχουν τζαμί. Μόνον εδώ, στην Αθήνα δεν έχουν φτιάξει τζαμί. Οι κυβερνήσεις υπόσχονται, αλλά δεν το πραγματοποιούν».
Στο μεταξύ, ξαναρχίζουν οι αντιδράσεις των κατοίκων Βοτανικού στο άκουσμα της είδησης ότι πρόκειται στην περιοχή τους να κατασκευαστεί τζαμί! Μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κι ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο σημαιοφόρος Θανάσης Τσακάλης.

newsbomb.gr