Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

<ΒΙΝΤΕΟ>.Εγχειρίδιο για το αντάρτικο των πόλεων, δημιούργημα εξ'ολοκλήρου της CIA !!!

 Το δίκτυο των Χακανί, (Haqqani Network) είναι ένα καλά οργανωμένο και επικίνδυνο ανταρτικό σώμα που έχει ταχθεί υπέρ των Ταλιμπάν και εναντίον των αμερικανικών και γενικά όλων των νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι αυτό το ανταρτικό σώμα, που η ιστορία του ξεκινάει από την 10ετία του '70, όταν το Αφγανιστάν ήταν υπό την σοβιετική κατοχή, υποστηρίχθηκε τότε πάρα πολύ από την Δύση και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ. Δεκάδες χιλιάδες δολλάρια πέρασαν στις τσέπες των αρχηγών!
Το σώμα, εκπαιδεύτηκε από την CIA αλλά και την πακιστανική Υπηρεσία Πληροφοριών, Inter-Services Intelligence (ISI) το 1980 για να μπορεί να αντιμετωπίζει τους σοβιετικούς. Τώρα, οι μαθητές, έγιναν εχθροί των δασκάλων τους! Το όνομά του το πήρε από τον οπλαρχηγό του, Maulvi Jalaluddin Haqqani, που μαζί με το γιό του οργανώνουν τον ανταρτικό αγώνα διευρύνουν το κίνημα αντίστασης κατά των "αλλόθρησκων" με έδρα μια δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή, κάπου μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν, στην περιοχή του Βαζιριστάν.
Αυτό το δίκτυο ευθύνεται για την επίθεση αυτοκτονίας, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ. Θέλοντας να δείξει στον κόσμο την δύναμή του, "έβγαλε στον αέρα", πρόσφατα ένα βίντεο, διάρκειας περίπου μιας ώρας, που δείχνει την εκπαίδευση των μαχητών Χακανί! Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα μερικών λεπτών, μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στίβος εμποδίων, σωματική προπόνηση, εκπαίδευση οπλομηχανημάτων και αναγνώριση εχθρικού υλικού και μέσων είναι κάποια από τα αντικείμενα εκπαίδευσης.
Παρουσιάζονται περίπου 40 μαχητές, με στολές παραλλαγής και οπλισμό AK-47 ώστε να φαίνεται η οργάνωση και ο σύγχρονος εξοπλισμός τους. Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έβγαλαν και εγχειρίδιο διεξαγωγής του ανταρτοπολέμου, με καινοτόμες ιδέες, που δείχνουν την μεταστροφή από τις παραδοσιακές μεθόδους. Οι Χακανί αρχίζουν να προβληματίζουν σοβαρά τους Αμερικανούς, αφού και η μέθοδος της προσέγγισης και του προσεταιρισμού που επιχείρησαν απέτυχε.
"Αναμιχθείτε με το πλήθος των απίστων, ξυρισθείτε όπως αυτοί, ντυθείτε όπως αυτοί και γίνετε υπομονετικοί", συμβουλεύει το εγχειρίδιο τους μαχητές που αναλαμβάνουν αποστολές σε δυτικά κράτη. Δικαιολογεί γιατί πρέπει να εκτελούνται "αποστολές μαρτύρων" δηλαδή αυτοκτονίας και εξυμνεί τις επιδιώξεις της Αλ Κάϊντα.
Δίνει οδηγίες για την οργάνωση του αντάρτικου, την οργάνωση της εκπαίδευσης, την εξεύρεση οικονομικών πόρων και την στρατολόγηση προσωπικού. Επίσης παρέχει οδηγίες για την χρήση διαφόρων οπλομηχανημάτων και εκρηκτικών υλών! Το σύγχρονο εγχειρίδιο του Ταλιμπάν αντάρτη ή του τρομοκράτη! Jihad μέχρις επικράτησης!
Όπως ακούγεται θυμίζει λίγο το εγχειρίδιο του αντάρτη πόλεων ή το εγχειρίδιο "Total Resistance" που υιοθετήθηκε πολύ από τους αντάρτες στο Ιράκ. Αν δεν τάχετε διαβάσει, σας το συνιστώ!
Το Δίκτυο Χακανί, αποτελεί στόχο προτεραιότητας για τις νατοϊκές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων όπως αντιλαμβάνεσθε!
 tolmwnnika.blogspot.gr