Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τουρκικός δάκτυλος πίσω από τα χημικά ισλαμιστών τρομοκρατών .

Aκόμα μια τουρκική προβοκάτσια ήρθε στο φώς της δημοσιότητας, σχετιζόμενη αυτή την φορά με την υποτιθέμενη Συριακή απειλή χρήσης χημικών όπλων, την οποία ανακάλυψαν αρκετά δυτικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.
 Οι αρχές της Συρίας έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο, το οποίο απεικονίζει ακραίους ισλαμιστές να παρασκευάζουν χημικούς παράγοντες, κάνoντας χρήση πρώτων υλών της Τουρκικής χημικής βιομηχανίας Tekim, υπό τις ιαχές "αλάχου άκμπαρ"..

Στο φιλμάκι μήκους 8 λεπτών, φαίνονται εκατοντάδες κουτιά τουρκικών χημικών εντός αυτοσχέδιου εργαστηρίου, ενώ γίνεται και "επίδειξη" της αποτελεσματικότητας των χημικών παραγόντων (πιθανότατα αέριο νεύρων) σε κουνέλια. Τα άτυχα ζώα θανατώνονται εντός λίγων δευτερολέπτων, ενώ ένας εκ των πρωταγωνιστών του βίντεο εκτοξεύει μια ευθεία απειλή :
"Eίδατε τι συνέβη; Αλεβήδες, αυτή θα είναι η τύχη σας. Θα σας σκοτώσουμε σαν κουνέλια."


"Aλάχου άκμπαρ" και παράγοντες νεύρων : Συνδιασμός που σκοτώνει (κυριολεκτικά), υπό τις ευλογίες της Άγκυρας


"Αλεβήδες, αυτή θα είναι η τύχη σας. Θα σας σκοτώσουμε σαν κουνέλια."

Η αποκάλυψη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Βατάν, ενώ μέχρι στιγμής το επίσημο τουρκικό κράτος τηρεί σιγή ιχθύος.. Φυσικά η "ερώτηση του εκατομμυρίου" είναι πώς βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες τουρκικών χημικών στα χέρια των τρομοκρατών του FSA.. Mήπως μπορεί να απαντήσει ο λαλίστατος κ.Νταβούτογλου, ο οποίος έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα για "υπόθαλψη τρομοκρατίας"; Ποιός υποθάλπτει τελικά τους τρομοκράτες;

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο,
εδώ

Πως έφτασαν τα χημικά στα χέρια των τρομοκρατών του FSA;
enkripto.com