Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Οπως ακριβώς τo προβλέψαμε: Ελεύθερος ο δολοφόνος των Ισαάκ και Σολωμού !

Χώρα μαριονέτα η Κιργιζία, έστησε δικαστήριο μαϊμού και τον αθώωσε χωρίς καν να παρουσιαστούν στοιχεία! Δείτε τον σε πρόσφατη φωτογραφία!
Τι σας λέγαμε στο χτεσινό μας πρωτοσέλιδο για την σύλληψη του δολοφόνου των Ισαάκ και Σωλωμού; Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι AegeanTimes.
Παρουσιάζοντας την είδηση εχτες που έσκασε σαν βόμβα στα χέρια της Τουρκικής Κυβέρνησης, αναφέραμε για τον συναγερμό που σήμανε χτες στην Τουρκική Κυβέρνηση.
Ειδικά το τέλος του άρθρου του
Θεόδωρου Χριστοδουλίδη, παρουσιάζει ακριβώς τα πράγματα, όπως συνέβησαν … μία μέρα αργότερα. Συγκεκριμένα ο συνεργάτης των AegeanTimes, αναφέρει:
«Μετά από αυτή τη σύλληψη τέθηκε σε συναγερμό το Τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, το οποίο θα επιδιώξει να κάνει το παν για να μην εκδοθεί ο φονιάς στην Κύπρο! Και με δεδομένο ότι στην Κιργιζία οι Τούρκοι έχουν εγκατεστημένο ένα ισχυρό λόμπι οικονομικών συμφερόντων , θα πιέσουν και εμπορικά τη χώρα αυτή»!
[
Διαβάστε το χτεσινό πρωτοσέλιδο ΕΔΩ]
Ετσι, μετά τον πρώτο πανικό, η Τουρκική Κυβέρνηση, εξαπέλυσε επίθεση στην Κιργιζία, με ποιον λέτε ;

Με τον Οικονομικό ακόλουθο της τουρκικής πρεσβείας στη χώρα αυτή, τον γνωστό στους διπλωματικούς κύκλους για τα «μεγάλα κόλπα» της ενέργειας Μπεχζάτ Ερτέν!!!

Αυτός χειρίστηκε το θέμα προσωπικά και το πόσο κοντά στην πραγματικότητα ήταν το χτεσινό μας άρθρο, φάνηκε σήμερα, μιας και τελικά ο δολοφόνος των δύο Κυπρίων-μαρτύρων, αφέθηκε τελικά ελεύθερος από τις αρχές του Κιργιστάν!

Ο Ερχάν Αρικλί, ήταν μάλιστα και πρώην «αντιπρόσωπος» του ψευδοκράτους στο Κιργιστάν, όπου κυκλοφορούσε ελεύθερα λες και δεν συνέβαινε τίποτε, μιας και η χώρα αυτή έχει αλλοτριωθεί από τα … «μπαξίσια» της Αγκυρας!

Παρόλα αυτά, μετά από πληροφορίες της Ιντερπόλ, είχε συλληφθεί όπως γράψαμε χτες στο αεροδρόμιο Μανάς λόγω διεθνούς εντάλματος για τα γεγονότα του 1996 στη Δερύνεια με την κατηγορία της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ. Ο Αρικλί ήταν τότε πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης που συντελέστηκε στο Κιργιστάν, στήθηκε ένα δικαστήριο, το οποίο δεν ανέπεμψε την υπόθεση ΚΑΝ στη χώρα όπου κατηγορείται ο Τούρκος δολοφόνος αλλά αποφάνθηκε –το ίδιο- χωρίς καν να παρουσιαστούν στοιχεία από την Κυπριακή πλευρά, ότι οι κατηγορίες κατά του Αρικλί, είναι ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ! Προφανώς δεν μπήκαν καν στον κόπο να δουν τα βίντεο ή κι αν τα είδαν δεν θα … πρόσεξαν τον Αρικλί!!!

Τελικά, ο δολοφόνος Αρικλί, αφέθηκε ελεύθερος και συνεχίζει να παριστάνει τον «πρέσβη» του Ψευδοκράτους στην Κιργιζία, αποδεικνύοντας ότι στην χώρα αυτή τα πάντα είναι ελεγχόμενα και η δικαιοσύνη αργυρώνητη!

Τέλος, η τουρκική πρεσβεία στο Κιργιστάν χαρακτήρισε κι αυτή με τη σειρά της ανυπόστατες τις κατηγορίες εναντίον του, και για να γιορτάσει τη νίκη του ο οικονομικός ακόλουθος της πρεσβείας, Μπεχζάτ Ερτέν, έκανε δηλώσεις στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον … υπάλληλό του, Αρικλί!

Τι λέει άραγε το Ελληνικό ΥΠΕΞ; Τι λέει για όλα αυτά ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που είχε ένα σύμβουλο, που όποτε δεν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, αλώνιζε σε όλες αυτές τις χώρες;

Για να δούμε, θα ασχοληθεί κανείς με το θέμα αυτό, από τους πάλαι ποτέ μισθοφόρους της ΜΙΤ, που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στους Τούρκους;

Κι επειδή μας το ζητήσατε, παρουσιάζουμε μια σχετικά πρόσφατη φωτογραφία του δολοφόνου Ερχάτ Αρικλί που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος:

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr