Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Περίεργες» δοσοληψίες της συγκυβέρνησης με το Ισραήλ…

Πάνε να μας μπλέξουν στην επιδρομή κατά του Ιράν;
Μια πολύ «περίεργη» κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδος-Ισραήλ διεξήχθη αυτές τις ημέρες. Γράφει σχετικά η εγκυρότατη ιστοσελίδα defencenet.gr:
«H πρώτη μεγάλη κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδος και Ισραήλ από τις αρχές του χρόνου είναι γεγονός, εκτελέστηκε στην Κρήτη και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και αφορούσε μία σειρά σεναρίων που έχουν να κάνουν κυρίως με αποστολές CSAR ((διάσωση μάχης) και προσβολής θαλασσίων στόχων.
Η άσκηση που ξεκίνησε συμβολικά την ημέρα της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Ισραήλ, συμμετείχαν τρία επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64Α+ Αpache του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων (TEEΠ) της Αεροπορίας Στρατού και "περί τα 8", όπως μας μεταφέρθηκε από πηγή του Στρατού AH-64D Apache και UH-60Α/L Black Hawk της ισραηλινής Αεροπορίας ( IAF).Τα ισραηλινά ελικόπτερα πέταξαν μία απόσταση που "συμπτωματικά" είναι περίπου η απόσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν με διαδοχικούς εναέριους ανεφοδισμούς από εναέρια τάνκερ ΚC707 και προσομοίωσαν αποστολές διάσωσης πιλότων από καταρριφθέντα μαχητικά. Πρόκειται για δυνάμεις "follow-on" οι οποίες ακολουθούν το κύμα μαχητικών και επεμβαίνουν στις περιπτώσεις που έχει εγκαταληφθεί το αεροσκάφος σπεύδοντας να εκτελέσουν επιχείρηση διάσωσης. Ουσιαστικά είχαμε μια πρόβα ισραηλινής επίθεσης κατά του Ιράν σε ότι αφορά το σκέλος των αποστολών έρευνας διάσωσης μάχης (ίσως όχι μόνο...) που εκτελέστηκε στην Κρήτη».
Τα παραπάνω μας βάζουν σε πολλές σκέψεις, ειδικά μετά τις εξαιρετικά «ύποπτες» (εις ότι αφορά το χρόνο…) και αιφνιδιαστικές επισκέψεις των αρμοδίων υπουργών ΠΡΟ-ΠΟ και Αμύνης, Δένδια και Παναγιωτόπουλου στο σιωνιστικό Ισραήλ. Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στο χώρο της Μέσης Ανατολής, οι απειλές των σιωνιστών προς το Ιράν δίνουν και παίρνουν, ενώ πολλοί αναλυτές επιμένουν ότι η σιωνιστική επιδρομή στο Ιράν θα γίνει οπωσδήποτε προ των αμερικανικών εκλογών, που γίνονται στις αρχές του Νοεμβρίου. Κάτι που αν τελικά συμβεί, θα σημάνει το άνοιγμα των πυλών της κολάσεως…
Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει συμφωνήσει με το Ισραήλ να συμμετάσχει η Ελλάδα –καθ’ οιονδήποτε τρόπο- στην επιδρομή και βέβαια να υποστεί μετά τις όποιες συνέπειες που θα υπάρξουν, και που θα είναι με μία λέξη καταστροφικές για την πατρίδα μας. Λέτε να είναι αλήθεια;
xryshaygh