Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

(Vid) Είδατε τι κινητοποίηση υπάρχει όταν ο υπουργός ντροπιάζεται για σχέσεις με την μασονία και το παγκόσμιο σιωνιστικό στοιχείο; Αδιαφορεί για τις καθημερινές δολοφονίες ελλήνων από λαθραίους και τα καλάσνικοφ στην Ελλάδα!

Ασφάλεια και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών.
Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ρατσιστικής βίας και οι φόβοι ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να ενταθούν έχουν προκαλέσει την συστηματική κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας που επιστρατεύουν πλέον όλες τις μεθόδους για να τα αποτρέψουν.
Η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη φέρεται αποφασισμένη να χτυπήσει στη ρίζα τα φαινόμενα αυτά και στο πλαίσιο της προσπάθειας των αρχών η Κρατική Ασφάλεια αναλαμβάνει την παρακολούθηση μελών οργανώσεων
που κινούνται στην ακροδεξιό χώρο και όχι απαραίτητα μόνο μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, η εξαιρετικά αποτελεσματική υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθεί ιστοσελίδες που περιέχουν πληροφορίες για τις κινήσεις ακροδεξιών στοιχείων. Με τις δύο αυτές κινήσεις, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι μπορεί να προλάβουν επεισόδια ανάλογα με αυτά που έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα, την Ραφήνα και το Μεσολόγγι αλλά και να αποτρέψουν ακόμα πιο βίαιες επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών, όπως εκείνες που έγιναν ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.
Παράλληλα , εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η απόφαση του κ. Δένδια για απόσυρση των αστυνομικών οι οποίοι φρουρούν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μια απόφαση η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Μιχαλολιάκου:«Είναι γνωστό – δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος -ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».
Ο κ. Μιχαλολιάκος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εφόδων από βουλευτές και στελέχη του και υποστήριξε πώς «όλη αυτή η δαιμονολογία που υπάρχει εναντίον μας ότι κάναμε εφόδους και ότι κάνουμε αντιποίηση Αρχής είναι για τα πανηγύρια».
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Χρυσης Αυγής ήταν χθες στο μνημόσυνο στην πηγάδα του Μελιγαλά όπου εκατοντάδες μέλη του κόμματος εμφανίστηκαν σε παράταξη και με συνθήματα όπως «αλήτες-προδότες- κομμουνιστές» και «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά».Μάλιστα , ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για «καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς»
Πάντως , ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας έχει δωσει εντολές στην Αστυνομία να μην διστάζει να προχωρά ακόμα και σε συλλήψεις βουλευτών εφόσον παραβιάζουν τον νόμο και προβαίνουν σε κακουργηματικές πράξεις προκειμένου να μην επαναληφθούν επεισόδια όπως εκείνα που έγιναν στα πανηγύρια της Ραφήνας και του Μεσολογγίου.
 
Η Χρυσή Αυγή απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση και στον υπουργό Προ-Πο ότι υπεράνω προσώπων και κομμάτων βρίσκονται οι νόμοι και το Σύνταγμα του κράτους. Κάθε απόπειρα απαγόρευσης της νόμιμης πολιτικής μας δράσης και περιορισμού των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας θα αποτελέσει απόπειρα συνταγματικής εκτροπής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.