Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πνευματική στήριξη και καθοδήγηση από την κιβωτό της ορθοδοξίας

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες .Το Άγιο Όρος μίλησε για τους υπηρέτες και τα εκτελεστικά όργανα της Μπίλντερμπεργκ.
Ο σεβάσμιος μοναχός Παϊσιος, από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους, σε άρθρο του στο «Αγιορείτικο Βήμα», αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Συρία και τη θέση της Ελληνικής κυβέρνησης. Ο μοναχός Παϊσιος γράφει: «Μας άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις προκλητικές δηλώσεις τους για τη Συρία και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους
οι οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς ανά τον κόσμο». «Η Αμερική το ίδιο κάνει και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες».
 
« Ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, οι δηλώσεις του εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις. Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου. Δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα».
 
«Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται "υπηρέτης" και εκτελεστικό όργανο της Δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας. Άμεσα πρέπει να επανορθώσει. Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διότι είναι εκτεθειμένη».
deltio11.blogspot.gr