Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Το κόμμα που ζητά να εφαρμοστούν οι νόμοι για ένα αστυνομικό που έσκισε το κοράνι και ταυτόχρονα ζητά να καταργηθούν ως αναχρονιστικοί για έναν 27χρονο που προσέβαλε τον Παϊσιο!

Ηταν 22 Μαΐου του 2009. Κατά την διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης «σκούπα» στο Κέντρο της Αθήνας, ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι «έσκισε αντίγραφο του Κορανίου», ενός ιερού συμβόλου των Μουσουλμάνων!
Δευτερόλεπτα μετά, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω … οργισμένη ανακοίνωση:«Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που προκλήθηκαν από την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού είχε ως αποτέλεσμα τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των μουσουλμάνων που ζουν και εργάζονται χρόνια στη χώρα μας χωρίς προβλήματα με τους Έλληνες εργαζόμενους.
Καταδικάζουμε την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των διαδηλωτών μεταναστών στη σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα καθημερινά φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας εναντίον μεταναστών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε εκρήξεις βίας που οφείλονται στη συσσωρευμένη απόγνωση των μεταναστών, που εργάζονται και ζουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας τις αντιμεταναστευτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε.
Ζητάμε την άμεση απόδοση ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους, να ληφθούν όλα τα αναγκαία εκείνα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον από πλευράς των διωκτικών αρχών, αλλά και να προωθηθεί η υλοποίηση των προτάσεων των μεταναστευτικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων που αφορούν στην ισότιμη και ουσιαστική ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία
».
Προσεβλήθη λοιπόν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ένας Ελληνας Αστυνομικός προσέβαλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα ενός μουσουλμάνου που ζούσε κι εργαζόταν στην Ελλάδα!!!

Δεν προσεβλήθη όμως, λίγες μέρες αργότερα, όταν απεδείχθη ότι ο εν λόγω μουσουλμάνος, ήταν αρχηγός μιας σπείρας με πλούσια δράση στην Αθήνα! Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι γκάνγκστερ, μπορούν να κρατούν παραμάσχαλα το κοράνι, μιας και είναι απόλυτα θεμιτό από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Προσωπικά, είχα τότε έντονες αμφιβολίες αν επρόκειτο για «κοράνι» ή για κάποιες φωτοτυπίες! Απεδείχθη ότι είχα δίκιο, αφού όπως αποκαλύφτηκε επρόκειτο για φωτοτυπίες και όχι για κάποιο «ιερό βιβλίο» όπως η Αγία Γραφή! Συνεπώς ο Αστυνομικός δεν είχε την δυνατότητα να ξεχωρίσει και αδίκως κατηγορήθηκε με τόση σφοδρότητα!

Επειδή όμως σήμερα θέλω να κάνω μια καλόπιστη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι δεν επρόκειτο για φωτοτυπίες αλλά για ένα ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων, που ο «κακός» αστυνομικός το έσκισε!

Τότε πράγματι, πρέπει να καταδικάσουμε την πράξη του Αστυνομικού, γιατί ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Μουσουλμάνους!

Προσωπικά, θεωρούσα και θεωρώ ότι χρειάζεται σεβασμός στα ιερά σύμβολα των πιστών! Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι δικαιολογώ για παράδειγμα, τις ακρότητες που κάνουν οι Ισλαμοφασίστες και τις εντολές θανάτου , τους φετφάδες που εκδίδουν κατά καιρούς εναντίον συγγραφέων όπως ο Σαλμάν Ρούσντι και ένα σωρό άλλων!

Η τελευταία φορά που πήγα στην εκκλησία, ήταν το περασμένο Πάσχα, ενώ η προηγούμενη απ ότι θυμάμαι ήταν πριν δύο χρόνια. Όπως καταλάβατε, δεν είμαι κάποιο υπόδειγμα Χριστιανού αν και μέσα μου αισθάνομαι Χριστιανός ! Η πίστη μου, δεν μου απαγορεύει όμως να διακρίνω που έχουν δίκιο κάποιοι και που όχι!

Την προηγούμενη ανακοίνωση λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσα να την εντάξω στο πλαίσιο μιας «αριστερής» πολιτικής, ή μιας «προοδευτικής σοσιαλιστικής ιδεολογίας» που προστατεύει κάθε τι «διαφορετικό»!

Ως εδώ όλα καλά και δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς μαζί μου!

Αν λάβουμε όμως σοβαρά υπόψιν την ανακοίνωση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκα στο αρχείο μου και σας παρουσίασα αυτούσια, θα πρέπει να πιστέψουμε ότι το κόμμα αυτό, προστατεύει ΟΛΕΣ τις θρησκείες από την Αστυνομική αυθαιρεσία ή τέλος πάντων , όλες τις θρησκείες από φαινόμενα προσβολής της Θρησκευτικής ταυτότητας των λαών !

Τα παράδοξα όμως ξεκινούν από εδώ:

Προχτές, ένας ανόητος χρήστης του FACEBOOK, προσέβαλε το ίδιο βάναυσα και ίσως και χειρότερα, ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα σύμβολα της ελληνορθόδοξης εκκλησίας! Προσέβαλε τον Γέροντα Παίσιο!

Η ιστοσελίδα «Γέροντας Παστίτσιος» αποτέλεσε πρόκληση για χιλιάδες Χριστιανούς στη χώρα μας οι οποίοι έσπευσαν να την αναφέρουν και τελικά την κατήργησαν.

Όπως στην περίπτωση του Αστυνομικού που προσέβαλε τους μουσουλμάνους «σκίζοντας» το κοράνι, έτσι και στην περίπτωση του 27χρονου κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος!


Ενώ το 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνταν αυτόν τον νόμο προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά κιόλας ο Αστυνομικός, προχτές φαίνεται ότι τα πράγματα … άλλαξαν!

Τον νόμο αυτό με τον οποίο διώκεται ο 27χρονος, ο ΣΥΡΙΖΑ δια του πρωτοκλασάτου στελέχους του κ.Δημήτρη Παπαδημούλη τον … καταδικάζει!!!


Και μάλιστα προστρέχει αυτοβούλως ως μάρτυρας υπεράσπισής του, χωρίς καν να τον γνωρίζει, προφανώς διότι ο ίδιος θεωρεί το όνομά του «βαρύ», και χρήσιμο στην υπερασπιστική γραμμή του νεαρού!

Στο σημείο αυτό όμως, προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα!

ΠΩΣ μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται το Σύνταγμα και τους νόμους όταν ένας Αστυνομικός σκίζει το κοράνι ενος Μουσυολμάνου και να ζητά την παραδειγματική του τιμωρία, ενώ όταν ένας 27χρονος ξεφτιλίζει ένα ιερό πρόσωπο της Χριστιανοσύνης, τότε το ίδιο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά να ... καταρηγθούν οι νόμοι αυτοί ως αναχρονιστικοί ;;;!

Μήπως πρόκειται για ένα κομμα το οποίο έχει ... απωλέσει τα φρένα του και χρειάζεται μήπως την φροντίδα ειδικών επιστημόνων;

Γιατί αυτό λύνεται!

Η μήπως πρόκειται τελικά για δεσμεύσεις που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι τρίτων και απλά τις προεξοφλεί όποτε χρειάζεται;

Γιατί αυτό δεν λύνεται!!

Για να μπω όμως βαθιά στην πολιτική δομή του κόμματος της Αξιωματικής πλέον Αντιπολιτεύσεως της χώρας, θα πρέπει να απευθυνθώ στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα! Αν και αρκετοί θα στεναχωρηθούν από τη Δημόσια κριτική που ασκώ σήμερα στο κόμμα που δίνει μάχες κατά του Μνημονίου, εν τούτοις, έφτασε πλέον ο καιρός, κάποιος να ζητησει από τον Τσίπρα
να πάψει να συμπεριφέρεται ως φοιτητής σε αμφιθέατρο και να αντιληφθεί τι ζητά πλέον από αυτόν η κοινωνία και όχι να προσπαθεί να αλλάξει τα θρησκευτικά πιστεύω μιας ολάκερης χώρας!
Και απευθύνομαι στον ίδιο λοιπόν!

Αλέξη , προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι όταν ήσουν στο όριο του 3%, ψάρευες ψήφους από θολά νερά! Και τα νερά ήταν τόσο θολά, όπου δύο συνιστώσες συγκέντρωναν το 40% των ψήφων σου, με τέτοιου είδους ανοησίες

Σήμερα, βρίσκεσαι πάλι σε ένα άλλο όριο! Αυτό του 30% !!!

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπεράσει το όριο αυτό, τότε θα καταστεί πρώτο κόμμα στην Ελλάδα!

Σήμερα λοιπόν Αλέξη, η κατάσταση είναι διαφορετική! Το 40% των ψηφοφόρων σου, που παθαίνουν ηλεκτροσόκ μόλις ακούν τις λέξεις «θρησκεία» , «Χριστιανοσύνη» κι «εκκλησία», αποτελούν μετά βίας το 5%-6% του συνόλου των ψηφοφόρων σου!

Σε έχουν ακολουθήσει άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχεις τις καλύτερες θέσεις για την Οικονομία και τις καλύτερες προτάσεις για έξοδο από την κρίση!!!

Ένα ποσοστό που ακουμπά το 90% όσων σε ψήφισαν στις εκλογές, είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! Δεν είναι ούτε «Αγιατολάδες της Ορθοδοξίας» ούτε «παπαδοπαίδια» ούτε «φανατικοί»! Είναι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
Πως λοιπόν θα κυβερνήσεις μια χώρα ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, όταν ο Παπαδημούλης και ένα σωρό άλλοι εκεί μέσα, παθαίνουν αμόκ όταν ακούν αυτή τη λέξη;

Σου απαντώ λοιπόν!

ΔΕΝ πρόκειται να κυβερνήσεις αυτή τη χώρα ΠΟΤΕ
!

Ισως τα προηγούμενα χρόνια είχες δικαίωμα να παίζεις με το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και να φαντασιονόσουν μια χώρα όπου επικρατεί ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ ή η πολυθρησκεία!

ΣΗΜΕΡΑ όμως, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παίζεις με τις συνειδήσεις των Ελλήνων και να τους σπρώχνεις σε ακροδεξιές επιλογές!

Η χώρα δεν χρειάζεται ένα κόμμα που προστατεύει τους Μουσουλμάνους αλλά ένα κόμμα που προστατεύει τους Ελληνες!

Η πρακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από αλλοπρόσαλλη ως εξωφρενική και αγγίζει τα όρια της πολιτικής ψυχασθένειας και του πολιτικού παραλογισμού!

Δεν μπορείς να αλλάξεις το θρήσκευμα των Ελλήνων! Πολλοί το προσπάθησαν και όλοι απέτυχαν!

Αυτό που μπορείς να αλλάξεις, είναι η πολιτική των τοκογλύφων απέναντι στη χώρα!
Αυτό το ρόλο καλείσαι να διαδραματίσεις σήμερα!
Οσο λοιπόν εμφανίζονται στελέχη όπως ο Δημήτρης Παπαδημούλης και αφιονίζονται όταν ακούν τη λέξη Χριστιανισμός, τόσο θα καταποντίζεσαι!

Χαρίζεις χώρο στη Χρυσή Αυγή, αλλά το χειρότερο είναι ότι χαρίζεις χώρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που κατέστρεψαν αυτή τη χώρα!
Θα διαπιστώσεις λοιπόν ότι θα πέσω μέσα σε άλλη μια πρόβλεψη που κάνω για το κόμμα σου!

Η προηγούμενη ήταν όταν πολύ πριν από τον καθένα, και όταν οι δημοσκοπήσεις σε έβγαζαν τρίτο κόμμα, από την στήλη αυτή, έγραψα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές! Μάλιστα κάποιοι με είχαν «χρεώσει» στο ΣΥΡΙΖΑ, πολύ απλά διότι ότι γράφαμε εδώ μέσα κατά του Μνημονίου, αποτελούσε λίγο αργότερα, επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε λόγους και ομιλίες σου!

Σήμερα λοιπόν θα κάνω άλλη μια πρόβλεψη, και δυστυχώς αυτή τη φορά, θα δεις ότι θα «πέσω» και πάλι μέσα!


Η ψυχασθενική αντίδραση του Παπαδημούλη, που έθεσε εαυτόν ως αυτόκλητο μάρτυρα κατά του «Παίσιου», θα σου στοιχίσει πάρα πολύ περισσότερο απ ότι μπορείς να φανταστείς κι ακόμη πιο πολύ απ ότι μπορούν όλοι οι σύμβουλοί σου να φανταστούν!

Αν αύριο κιόλας, δεν καταθέσεις ξεκάθαρες προτάσεις για την Εκκλησία, την λαθρομετανάστευση και το ζήτημα της Θράκης, προτάσεις που να είναι κοντά στις απαιτήσεις του Ελληνικού λαού, τότε θα διαπιστώσεις ότι στις επόμενες εκλογές, θα είσαι τρίτο κόμμα πίσω από την Χρυσή Αυγή!!!

Κι αν επιμένεις στην ψυχωτική αυτή πολιτική, η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη αφού θα πέσεις στην τέταρτη θέση πίσω από τους Ανεξάρτητους Ελληνες
του Πάνου Καμμένου, στους οποίους θα στραφεί τελικά ο κόσμος, γυρίζοντας την πλάτη του στο κόμμα σου!

Αν «επενδύεις» στο γεγονός ότι μεγάλη μερίδα Ελλληνων θα σου δώσουν την Εξουσία, με την ψυχασθένεια να επικρατεί στο κόμμα σου, διαπράττεις μεγάλο σφάλμα! Γιατί πλέον, έχετε φτάσει τη μια μέρα να ζητάτε επισήμως να εφαρμοστούν οι νόμοι για την προστασία της θρησκευτικής έκφρασης και των θρησκευτικών συμβόλων και την άλλη μέρα, να ζητάτε να καταργηθούν οι νόμοι αυτοί ως αναχρονιστικοί! Απλά την μια μέρα οι νόμοι αφορούν στην προστασία των μουσουλμανικών συμβόλων και την άλλη στην προστασία των Χριστιανικών!

Ο Ελληνας συμφωνεί με όσα λες για την οικονομία! Καθώς όμως ο καιρός περνάει, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργεί ως ένα σοβαρό κόμμα σε όλα τα επίπεδα, αντίθετα, ξεπερνά κάθε έννοια λογικής και λειτουργεί με όρους πολιτικού φρενοκομείου σε ότι αφορά στα Εθνικά μας Θέματα !


Χρόνο δεν έχεις Αντέστρεψε την πολιτική σου κι έλα κοντά στη μεγάλη μάζα των Ελλήνων!

Γνωρίζεις καλά ότι έχω δίκιο σε ότι σου γράφω! Προσωπικά δεν γνωρίζω, τι δεσμεύσεις έχεις απέναντι σε χρηματοδότες κομμάτων, που ευελπιστούν ότι η Ελλάδα θα καταστεί επιτέλους ένας απέραντος πολυπολιτισμικός παράδεισος , μια απέραντη γη των απανταχού κατατρεγμένων του πλανήτη! Μια γη που δεν θα ανήκει στους Ελληνες αλλά θα είναι κτήμα όποιου μπορεί να πληρώσει τα 1500 ευρώ στους δουλεμπόρους!

Σήμερα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου του 2012 είσαι μπροστά σε ένα τρίστρατο:

-
Η συνεχίζεις την ίδια καταστροφική πολιτική και πας για τέταρτο κόμμα!
- Η κρύβεις κάτω από το χαλί τις δεσμεύσεις σου, χαλιναγωγείς για λίγο, τους αφιονισμένους ενάντια στην Ορθοδοξία και πας για την τρίτη θέση

- Η αλλάζεις πολιτική πορεία, εγκαταλείπεις την ψυχασθενική πολιτική κατά του Χριστιανισμού κι έρχεσαι κοντά στο λαό, εκφράζεις τις συνολικές του επιθυμίες, με θέσεις σαφείς και γραπτές στο πρόγραμμά σου και πας στις επόμενες εκλογές για μια πανηγυρική νίκη που θα ακουμπά το 40% !!!


Διαλέγεις και παίρνεις!
Δικό σου είναι το κόμμα! Δεν είναι δικό μου!!!!

Κι όλα αυτά με δεδομένο, ότι δεν θα βρεθεί ένας νέος χρηματοδότης, που θα φέρει στον «αφρό» μια νέα πολιτική δύναμη, η οποία θα ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι κάτω στο 3%! Αλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά, τόσο την πολιτική δύναμη που κυοφορείται ήδη στο «κέντρο» του πολιτικού φάσματος, όσο και τον χρηματοδότη που ετοιμάζεται να ρίξει στην πολιτική αγορά της χώρας ένα δις ευρώ, προκειμένου να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα που θα σε σβήσει από τον εκλογικό χάρτη!!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr