Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ι.Μ.Ξάνθης:Προτεσταντική οργάνωση παραπλανά πιστούς μοιράζοντας καινές διαθήκες.

Η Ι.Μ.Ξάνθης και Περιθεωρίου σε ανακοινωθέν της σήμερα γνωστοποιεί εφιστά τη προσοχή για τη κίνηση, όπως υποστηρίζεται, οργάνωσης που ανήκει στους προτεστάντες που τις τελευταίες ημέρες διανέμει δωρεάν καινές διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.
Γνωστοποιείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, ότι το περασμένο Σάββατο 21η Ιουλίου ε.ε. μια προτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποίησε «επίθεση», διανέμοντας Καινές Διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.Πρόκειται για μια νεοπροτεσταντική οργάνωση, η οποία προσφέρει την Καινή Διαθήκη την εγκεκριμένη υπό των Ορθοδόξων Πατριαρχείων, αλλά η ενέργεια αυτή έχει καθαρά παραπλανητικό σκοπό, αφού συνοδεύεται από προτεσταντικό υλικό. Θα πρέπει σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί να γνωρίζουμε ότι αυθεντικός ερμηνευτής της Αγίας Γραφής είναι μόνο η Εκκλησία του Χριστού που είναι «στύλος και εδραίωμα της αληθείας».

Η νεοπροτεσταντική αυτή οργάνωση πραγματοποιεί αυτή την προσηλυτιστική εξόρμηση από την 17η έως 25η Ιουλίου στην Θράκη, εκμεταλλευόμενη την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.

Το υλικό αυτό πατρικώς προτρέπουμε να αποδοθεί στους Ιερούς Ναούς οι οποίοι θα μεριμνήσουν για την καταστροφή του.
 
        briefingnews.gr