Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αλβανός βίασε τέσσερις ηλικιωμένες!

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε τέσσερις ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες γυναίκες ένας αδίστακτος Αλβανός ληστής και βιαστής που εισέβαλε στα σπίτια τους στη Θεσπρωτία!
 Η καταδίκη του από το δικαστήριο δεν είναι αρκετή για να σβήσει από τις μνήμες των θυμάτων του τον τρόμο και τον πόνο που βίωσαν.
        Ο 33χρονος Αλβανός καταδικάστηκε από το δικαστήριο Κέρκυρας σε κάθειρξη 19 ετών για τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς τεσσάρων ηλικιωμένων γυναικών!
Στα μέσα Μαρτίου του 2010, ο απάνθρωπος αλλοδαπός εισέβαλε σχεδόν κάθε μέρα και σε ένα σπίτι στα χωριά Ραχούλι και Ξηρόλοφο της Παραμυθιάς και, αφού άρπαζε ότι πολύτιμο είχαν οι άτυχες γριούλες –όλες άνω των 75 χρόνων- ξεσπούσε πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας είχαν προσάγει στις 20 Μαρτίου 2010 τον 33χρονο που κατοικούσε στην Παραμυθιά, όταν τον εντόπισαν να κινείται στο Μορφάτι χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά με ένα μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών. Κατά την προανάκριση ομολόγησε τις τέσσερις ληστείες και βιασμούς.
protothema.gr