Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κρατικός διωγμός κατά Αγίου Όρους εν έτει 2012! Ανθελληνες, γραικυλοι, λυκοι με προβια, προσκυνημενοι, εφιαλτες του τοπου!!!

Ειναι γεγονος οτι, η περιρρεουσα ατμοσφαιρα, πολιτικη, κοινωνικη, εθνικη, στην πατριδα μας, θυμιζει σε οποιον εχει ασχοληθει με την ιστορια αυτου του πολυπαθου τοπου, "μερες αλωσεως",
 με εντονο το βυζαντινο παρασκηνιο και την ιντριγκα για την επομενη ημερα, πανω απο τα χαλασματα να κυριαρχει.
Τα ορνια περιμενουν, τα κορακια πετουν ανυπομονα, και τα ερπετα εργαζονται υπερωριες. Εχουμε πολλα απο αυτα στην Ελλαδα, και γυρω γυρω.

Ειναι βεβαιο οτι θα δουμε, ηδη βλεπουμε, και θα ζησουμε πολλα πραγματα που δεν τα ειχαμε ισως φανταστει ποτε, οτι θα τα ζησει η καλομαθημενη, ή, κακομαθημενη, εαν θελετε γενια μας.
Το ζητουμενο ειναι να μας δινει πιστη ο Κυριος, και υπομονη, να περασουμε οσο γινεται αλωβητοι, την καταιγιδα, τοσο πνευματικα, οσο και κατα το ανθρωπινο, αυτο δηλαδη της καθ'ημεραν χρειας, επιπεδο, για να μην γογγυσουμε και χασουμε και την ψυχη μας, γεγονος που ειναι το φρικτοτερο οσων μπορει να παθει μια ανθρωπινη υπαρξη.
Προς τι ο δραματικος προλογος; Ολοι τα ζουμε και τα ξερουμε. Αλλα εχει πολυ ακομα μεχρι τον πατο.
Ναι. Ολα τα βλεπουμε.
Αλλα το να ζησουμε και διωγμο κατα του Αγιου Ορους στις μερες μας, δεν το βαστα ο νους. Και δη απο την ιδια την Ελληνικη πολιτεια. Αλλα θα αναρωτηθει κανεις: Ειναι πια ελληνικη, η κατι αλλο;
Οι ανθρωποι ειναι τοσο ψευτες, τοσο απατεωνες, τοσο εθισμενοι δουλοπρεπεις δοσιλογοι, που εμπαιζουν ακομα και λευκασμενους Γεροντες, που εχουν ταξει την ζωη τους, ψυχη και σωματι στον Κυριο ημων Ιησου Χριστο και την Παναγια Μητερα ολων μας, την Υπεραγια Θεοτοκο, που ειναι η εφορος του Περιβολιου του Αθωνα.
Καθε τοσο με προσχηματα διαφορα, και τωρα με την φορολογια, που την εμπηξε μονο ο Σουλτανος και η υψηλη πυλη του, που ολοι ξερουμε που κατεληξε και αυτη, προσπαθουν να κανουν την καλογερικη, αδιεξοδη οπως τα μυαλα τους.
Νομιζουν οτι θα λυγισει το Αγιονορος, που βασταξε 11 αιωνες, εχθρους πολυ πιο λυσσασμενους και αδιστακτους απο δαυτους που μας "κυβερνανε", τωρα, τρομαρα τους, και εμας μαζι.
Το μυαλο τους και μια λιρα, και θα τους παρει και θα τους σηκωσει ο "παππουλης" τους, και ολους μαζι η Θεια Δικη.
Μπλοκαρουν εσοδα των Μονων, απειλουν με φυλακιση και ποινες, και γενικα, οπως θα εχετε διαβασει ηδη οι περισσοτεροι, αν και βλεπω οτι πολλοι δεν εχετε παρει ειδηση, και παρολο που το φορουμ τουτο, ειναι αφιερωμενο στο Αγιον Ορος, περι αλλων ασχετων μεριμνατε συνεχως και τυρβαζετε, προσπαθουν να κανουν δυσκολη την ζωη των Μοναχων αδελφων μας.
Πρεπει να αντισταθουμε με καθε τροπο, και να φωναξουμε στην απειλουμενη εξοντωση, οικονομικη πρωτα και επειτα φυσικη του Αγιου Ορους, απο τους "συμπατριωτες" μας κυβερνωντες, και τους πασης λογης και προελευσεως παρατρεχαμενους γλοιωδεις συμβουλατορες τους.
Οριστε και το σχετικο αρθρο:
Την απαλλαγή τους από την φορολόγηση των εκτός Αγίου Όρους περιουσιακών στοιχείων τους, ζητούν οι μοναχοί που ολοκλήρωσαν σήμερα τη διπλή σύναξή τους στο Όρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θορυβημένοι από τις συνεχείς οχλήσεις της Πολιτείας για φορολόγηση. Μάλιστα ανησυχούν ότι σε λίγο δεν θα παίρνουν ούτε καν φορολογική ενημερότητα, ενώ κινδυνεύουν να υποστούν όλα όσα προβλέπονται για όσους δεν πληρώνουν φορολογικές οφειλές. Οι ίδιοι πάντως, επισημαίνουν ότι έχουν ιδιότυπο καθεστώς και δεν πληρώνουν φορολογία, καθώς τα έσοδα από τα ακίνητα που έχουν τους χρησιμεύουν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει κατ ΄ επανάληψη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς όμως να το επιτύχουν. Τώρα αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν προθεσμία ως τις 14 Μαΐου στην ελληνική Πολιτεία να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς και να συζητήσουν το θέμα, διαφορετικά θα διακόψουν κάθε σχέση με την Πολιτεία, ενώ συγχρόνως θα διαμαρτυρηθούν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ομόδοξες χώρες, για διωγμό.
πηγη: http://www.agelioforos.gr
Κοροϊδια πανω στην κοροϊδια στους γεροντες μοναχους, που προσευχονται για ολον τον κοσμο, νυχτα μερα.
Απειλειται ευθεως η βιωσιμοτητα των Μονων, και η συνεχιση του ιερου λειτουργηματος των.
Καθε Μονη εχει τεραστια εξοδα, και λιγα εσοδα, για το εργο της, την επιβιωση της, και την φροντιδα τοσο των χιλιαδων προσκυνητων, οσο και των κειμηλιων που εχει στην κατοχη της.
Λοιπον βλεπετε οτι αυτοι που μας κυβερνανε, δεν εχουν ουτε ιερο, ουτε οσιο, και δεν σεβονται κληρονομιες παγκοσμιες, με πνευματικη ανυπολογιστη αξια, σε αντιθεση με την μηδαμινη αξια των αρρωστημενων και διαβολοπουλημενων ψυχων τους, και εχουν βαλθει κυριολεκτικα να καταστρεψουν και να ισοπεδωσουν τον αγιο τουτο τοπο, που λεγεται Ελλαδα, με οτι συμβολιζει και φερει επανω στο σωμα της.
Η οργη και η αγανακτηση ειναι μεγαλη, θα επιθυμουσα να εκφραστω πολυ χειροτερα, αλλα ας οψεται.
Ελπιζω και ευχομαι η Υπεραγια Θεοτοκος, να μην αφησει ετσι την μεγαλη προσβολη, που γινεται στο Περιβολι της, σε αυτο το πανιερο θεσμιο και το αγιο των αγιων του Εθνους, και των μοναχων υπηρετων Της, που εμπεζονται βαναυσα, διωκονται, και απαξιωνονται απο τους "ισχυρους της ημερας", οπως τοσους και τοσους αιωνες, παλι και παλι, τωρα στις ημερες μας, και δη απο "ημετερους", και να δωσει την πρεπουσα απαντηση της, ως "βροντη τους εχθρους καταπληττουσα"..
Αιντε να χαθειτε γαϊδουρια, ξεφτιλισμενα προδοταρια, σας σιχαθηκαν πια οι ψυχες μας..
Ακομα και το Αγιον Ορος πατε να ισοπεδωσετε, σας μπαινει σαν βελονα μεσα στο διαβολεμενο ματι σας, που εχει αλλοιθωρισει απο το μισος, για οτι υπαρχει και στεκει και ειναι Ορθοδοξο και Ελληνικο.
Ανθελληνες, γραικυλοι, λυκοι με προβια, προσκυνημενοι, εφιαλτες του τοπου!!!
Ερχεται η ωρα που θα πληρωθειτε τους κοπους σας, και μαρτυς μου ο Κυριος ο Θεος!!!
Περιμενει, και μακροθυμει, να δει μεχρι που θα φτασει το αισχος σας. Μεχρι που θα φτασει το μισος σας.
Οπως το εχει πει και ο γερο Παϊσιος.
Μετα, ουαι και αλλιμονο σας...
Θα παρακαλατε να μην ειχατε γεννηθει ετσι αντιχριστοι και πορρωμενοι οπως εισαστε.
Συγχωρατε με, αλλα δεν μπορω να σταθω με την καταντια μας, εχουμε γινει παλιοπανο των εθνων, και ρεζιλι σε ολον τον κοσμο, με αυτους που εχουμε μπλεξει, και μας πανε ευθεια στον γκρεμο.
Ελεος πια.. Ελεος!!!