Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία - Επαρχία Ελλάδος (Μέρος β')

Διερωτώμεθα, Λαε της Ελλάδος, αναλογισθήκατε ποτέ τις συνέπειες που θα έχει αυτή η Ενωση άνευ όρων επάνω στον Ορθόδοξο λαο μας και στην επίσημη Εκκλησία μας αφού δεν κατοχυρώνονται τα Εθνικά μας Δικαια;
Αν υποθέσουμε ότι επιθυμούμε μια Ενωμένη Ευρώπη δημοκρατικά (Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία), τότε ας αναλογιστούμε ότι η χώρα μας είναι ένα Εθνος που δεν είναι ομοιογενές μ εκείνους, έχει δηλαδή μια ιδιαιτερότητα, ότι είναι ανάμεσα σε 15 Ευρωπαϊκές χώρες η μόνη Ορθόδοξη χώρα και συνεπώς με την τελική ένωση θα αποτελούμε μια μειονοτική επαρχία 10.000.000 Ελλήνων Ορθοδόξων έναντι 340.000.000 καθολικών, δηλαδή θα είμαστε σαν πολίτες δευτέρας η τρίτης κατηγορίας. 
Αναλογισθήκαμε λοιπόν τι θα επακολουθήσει για το Εθνος και την Εκκλησία μας; Επί τόσους αιώνες δεν μπόρεσαν να καταστρέψουν οι εχθροί μας την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

Σημερα χρησιμοποιούν ως Δούρειο Ιππο, την ένωση αυτή, για να αφομοιώσουν χωρίς κανείς να το καταλάβει, την Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας! ( Εδώ θα ήθελα να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν ότι ενώ δεν έχουμε Ευρωπαϊκά σύνορα, διότι συνορεύουμε με Βαλκανικές μόνον χώρες, πιέζουν να εφαρμόσουμε τη Συνθήκη• κι αυτό γιατί κατά κύριο λόγο θέλουν να μας απομονώσουν από τους συγγενείς μας Ορθοδόξους λαούς, για να μπορέσουν να μας αφομοιώσουν μετά καλύτερα. Γνωρίζετε ότι για να έλθει στην Ελλάδα ένας Σερβος η Ρώσσος η Βούλγαρος λαϊκός η κληρικός, η είσοδός του μετά την επικύρωση της συμφωνίας Σενγκεν είναι σχεδόν αδύνατη; Διότι πρέπει να υπάρχει η ειδική έγκριση της ενωμένης Ευρώπης. Οι Σερβοι π.χ. θεωρούνται από την Ευρώπη ως τρομοκράται, η συμφωνία Σενγκεν λέγει ότι απαγορεύεται η είσοδος τρομοκρατών στις χώρες που έχουν επικυρώσει την συμφωνία. Πως λοιπόν θα εισέλθουν στην χώρα μας; Μας απομόνωσαν λοιπόν ναι η όχι από τα γειτονικά μας Ορθόδοξα Εθνη;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Η Ο ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ;

Αν υποθέσουμε ότι γίνει τελικά η Ενωση και προκύψει αργότερα οποιοδήποτε θρησκευτικό πρόβλημα, φαντάζεστε τι ισχύ θα έχει η μειονοτική Ορθόδοξη Εκκλησία μας και ποια ισχύ θα έχει η όποια γνώμη της πλειοψηφίας των 340.000.000 καθολικών και προτεσταντών; Φυσικά η γνώμη της πλειοψηφίας, κατά τα δημοκρατικά πρότυπα, θα υπερισχύσει!

  Η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία, δεν θα συνδιαλέγεται για οποιοδήποτε θέμα με την Ιερά Συνοδο μας η τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά με τον εκπρόσωπο της πλειοψηφίας και επικρατέστερης θρησκείας της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή τον Παπα. 
Εμάς θα μας στέλνουν να μιλάμε με τον εκάστοτε έπαρχο Ελλάδος, που ουσιαστικά θα είναι ένας κοινός και αδύναμος Νομάρχης, ενός νομού της Νεας Αυτοκρατορίας. Ετσι την Εκκλησία μας θα την έχουμε καταστήσει οικειοθελώς δορυφόρο του Παπα. Και τότε αν επιχειρήσουμε να σηκώσουμε τη φωνή μας, θα μας πουν ότι δεν μπορεί η μειοψηφία να επεμβαίνει και να παρακωλύει το έργο της συντριπτικής πλειοψηφίας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
Κατόπιν όλων αυτών των προβληματισμών μου και θέλοντας να μη φέρω ευθύνη και να ελέγχομαι από την συνείδησή μου ότι συνέβαλα με την σιωπή μου, ενώ έβλεπα να επιχειρείται, η πνευματική υποδούλωση του Εθνους και της Εκκλησίας μας έναντι κάποιων πακέτων Ντελόρ, αναγκάζομαι να σας τα γράψω αυτά Ελληνικέ Λαε, με πόνο ψυχής, ελπίζοντας πως η συνείδησή σας δεν θα αντιπαρέλθει τις βαρυσήμαντες αυτές επισημάνσεις και θα προβείτε στις ενέργειες που θα αποσοβήσουν όλα τα τεκταινόμενα εναντίον του Εθνους και της Εκκλησίας μας.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΝΩΣΗ
Αν επιθυμούμε την ένωσή μας με την Ευρώπη τότε αυτό πρέπει να γίνει μόνον αν κάθε κράτος κρατήσει την αυτονομία του και γίνει ομόσπονδη ένωση, έχοντας το κάθε κράτος το Συνταγμα του και να μην καταλύεται το Εθνικό του Δικαιο από το Κοινοτικό, έτσι ώστε να είναι κατοχυρωμένο το Εθνος μας και η Εκκλησία μας η οποία υπερασπίζεται σήμερα από το Συνταγμα μας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟ

Παρακαλούμε πολύ να προσεχθεί επίσης ιδιαίτερα ότι η έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων η οι φορολογικές δηλώσεις η οι κάρτες ασθενείας δεν μπορούν να είναι προαιρετικά, γιατί η Κοινοτική εντολή είναι σαφής και είμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσουμε. 
Η Κυβέρνηση, ακούστηκε, ότι μελετά και προτείνει την προαιρετική παραλαβή για τις ταυτότητες
α) για να καταστείλει τις αντιδράσεις που διαπιστώνει ότι ανατέλουν και
β) για να επικυρωθεί η Συνθήκη Σενγκεν που είναι ουσιαστικά ο κορμός του δέντρου, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι τα απορρέοντα εξ αυτής. Δηλαδή δημιουργείται ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ, με ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΟΙΝΟ (αλλοίμονο αν κάθε νομός του νέου Κράτους είχε και το δικό του νόμισμα!) και ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (αλλοίμονο και πάλι αν κάθε νομός του νέου Κράτους είχε και την δική του ταυτότητα, τούτο θα ήταν σαν να λέγαμε σήμερα, ότι κάθε νομός της Ελλάδος θα είχε και την δική του ταυτότητα πράγμα αδύνατον να γίνει, διότι με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες του κράτους δεν θα μπορούσαν να ελεγχθούν) και γ) με τη μέθοδο κατόπιν “του σαλαμιού”, να αναγκάσουν κατά κλάδους όλους μας να παραλάβουμε υποχρεωτικά τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, που πανθομολογούμενο πλέον είναι κι από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείες ότι δεν είναι δυνατόν να είναι ηλεκτρονική και να μην περιέχει τον κωδικό ασφαλείας 666 η το Bar code system η την Μαγνητική Λωρίδα η το Μικροτσίπ (όπως έχουν όλες οι τηλεκάρτες), με τον οποίο (666) έχουν ρυθμιστεί να αποκωδικοποιούν οι υπολογιστές τον αριθμό του κάθε ατόμου.
  Ο δε Υφυπουργός κ. Παπαδήμας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ 1 το 1997 “ Η ώρα της αλήθειας” με τον κ. Πρετεντέρη, δήλωσε ότι: “θα μπει οπωσδήποτε το 666, διότι δεν γίνεται διαφορετικά”, ο δε Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθιμος που λάμβανε μέρος στην εκπομπή του απήντησε ότι:
“ Η εκκλησία θα δώσει γραμμή στον λαο της να αρνηθούν να παραλάβουν οτιδήποτε θα έχει επάνω φανερά η κρυφά το 666”. Παρακαλούμε λοιπόν πολύ να μην δεχτούμε ως Εθνος καθόλου την καταστροφική συμφωνία Σενγκεν, την ηλεκτρονική αυτή ταυτότητα και το ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Προσοχή, οι Κοινοτικές οδηγίες αναφέρουν ότι η κάθε τοπική Κυβέρνηση πρέπει να δώσει στον κάθε άνθρωπο τον κωδικό του αριθμό με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Βλέποντας λοιπόν τις αντιδράσεις της Εκκλησίας, του Λαού και μερικών κομμάτων η Κυβέρνησή μας, υπάρχει περίπτωση να μη τοποθετήσει τον κωδικό αριθμό μας στις ταυτότητες, αλλά σε κάποιο άλλο έγγραφο όπως στο βιβλιάριο υγείας η στη φορολογική μας δήλωση η κάπου αλλού.
Εαν εφαρμοστεί στη φορολογική μας δήλωση, τότε όποιος αρνηθεί να κάνει τη δήλωσή του στην εφορία, δεν θα έχει το δικαίωμα ούτε να πουλάει ούτε και να αγοράζει και ταυτόχρονα θα διώκεται ποινικώς. Εδώ έχουμε πλήρη εφαρμογή του 13ου κεφ. της Αποκαλύψεως που λέγει ότι “όποιος δεν έχει το χάραγμα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει, ούτε να αγοράζει...” ( Αποκ. ιγ).
Πρέπει να δηλώσουμε ξεκάθαρα στην Κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα ότι με οποιοδήποτε τρόπο φακελλώνεται ο Ελληνικός Λαός, με το 666 η και χωρίς αυτό, εμείς θα αντιδρούμε και θα καλούμε το Λαο να αρνείται να παραλάβει παρόμοια έγγραφα η ταυτότητες.

Ελληνες αντισταθείτε.
Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Ηγούμενος Τρίκορφο Φωκίδος