Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σκότωσαν γιαγιά για 5 ευρώ μετά τη γιορτή του εγγονού της!

Η χαρά για τα γενέθλια ενός από τα παιδιά μιας οικογένειας στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο, έγινε θρήνος όταν μετά τη γιορτή η 84χρονη γιαγιά βρέθηκε νεκρή!
Άγνωστοι που είχαν διαρρήξει το ισόγειο διαμέρισμά της, ακριβώς κάτω από το σπίτι του ενός γιου της και δίπλα στο σπίτι του άλλου, την είχαν σκοτώσει για να της πάρουν όλα κι όλα 5 ευρώ!Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν τα παιδιά της βρήκαν το σπίτι αναστατωμένο και την γριούλα αιμόφυρτη στο κρεβάτι της. Ο ιατροδικαστής που κάλεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο τα οποία προκάλεσαν το θάνατό της. Ωστόσο, η νεκροτομή θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια.
Η γιαγιά είχε γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της τα γενέθλια του εγγονού της και κατέβηκε στο σπίτι της γύρω στις 9 το βράδυ. Πιθανότατα βρήκε μέσα τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι την χτύπησαν άγρια για να μη βάλει τις φωνές! Παρά το θόρυβο που σίγουρα έκαναν, κανείς από την οικογένεια δεν αντιλήφθηκε το δράμα που εκτυλισσόταν στο ισόγειο και οι δολοφόνοι κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι, με άδεια χέρια όμως καθώς η γριούλα δεν κρατούσε χρήματα ή τιμαλφή στο σπίτι της!
protothema.gr