Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

'Ένειψε τας χείρας του'. Προειδοποίησε τους πάντες για ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin προειδοποίησε για ακόμη μια φορά τη διεθνή κοινότητα γύρω από την «αυξανόμενη απειλή» μιας επίθεσης στο Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος λέγοντας πως οι επιπτώσεις μπορούν να είναι «πραγματικά καταστροφικές».
Τα παραπάνω περιγράφονται σε άρθρο του που πρόκειται να δημοσιευτεί τη Δευτέρα σε περιοδικό που ασχολείται με θέματα διπλωματίας, και όλα αυτά έξι ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 1ης Μαρτίου στις οποίες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι και ο νικητής.
 Ο Putin δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει και τα αραβικά κράτη γύρω από τις επιπτώσεις μιας επίθεσης στη Συρία.«Ελπίζω πραγματικά ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες δεν θα επιχειρήσουν να θέσουν ένα στρατιωτικό σενάριο σε κίνηση στη Συρία χωρίς την άδεια από το ΣΑ του ΟΗΕ΅» φέρεται να λέει ο Putin στο άρθρο του σύμφωνα με τα όσα έχει δώσει στη δημοσιότητα το περιοδικό.
Γύρω από το Ιράν ο Putin λέει; «Η αυξανόμενη απειλή για ένα ενδεχόμενο στρατιωτικό κτύπημα στο Ιράν έχει θέσει τη Ρωσία σε συναγερμό χωρίς αμφιβολία. Εάν αυτό τελικά γίνει οι επιπτώσεις θα είναι πραγματικά καταστροφικές. Είναι αδύνατο να εκτιμήσουμε το πραγματικό τους μέγεθος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr