Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας προβλέπει η Pravda. Το Ισραήλ παγιδεύει σε πόλεμο την Ελλάδα.

Ένα δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Pravda, έρχεται να βάλει «φωτιά» στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Σύμφωνα με αυτό, η Ελλάδα θα προβεί σε αλλαγή κυβέρνησης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, θα βγει από το ευρώ και θα αρχίσει να εκτυπώνει δραχμές.
 Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και συνεργασία με τη Ρωσία στο επίπεδο των Ρωσικών βάσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία.Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την ήττα της χώρας μας.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Που εμπλέκεται η Ρωσία; Σύμφωνα με την Pravda, η χώρα στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, στη συνέχεια θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο και θα το δώσει στη χώρα μας.

Καταστροφολόγοι, ή γνωρίζουν κάτι; Τα συμπεράσματα δικά σας…
briefingnews.gr