Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΖΩΑ...ΖΗΤΟΥΛΕΣ και ΒΛΑΚΕΣ...πηγαίνουν καθημερινά στα Σκόπια και τα ακουμπάνε...μέχρι και για κούρεμα πάνε τα ΝΟΥΜΕΡΑ!

 Το έριξαν όλοι και καλά στην  οικονομική κρίση που τάχα αναγκάζει όλο και περισσότερους να πηγαίνουν...στη γειτονική πΓΔΜ -
''Με 10€ μπορείς να κουρευτείς να φας και να πιεις'' λένε όσοι έχουν κάνει ήδη τη διαδρομή...Η λογική του νεοέλληνα..."ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ@λος μας"...στο μεγαλείο της...
Ακόμα και να πεις ότι δεν με πειράζει αν θέλετε να λέγεστε Μακεδόνες..Γιατί αυτά λένε οι περισσότεροι που πάνε εκεί...στις συνομιλίες που κάνουν..
Μιλάμε για πολύ μακάκες ανθρώπους.
Που δεν σκέφτονται καν τις μελλοντικές συνέπειες.. Και φυσικά ούτε τις πόλεις που ζούνε και τις ερημώνουν οι ίδιοι.Βέβαια αν τους ρωτήσεις θα σου πούνε  ότι είναι προοδευτικοί.Αλλά είναι τέτοια η μακακία που τους δέρνει που με το παίζουν προοδευτικοί με ανθρώπους που είναι υπερεθνικιστές..Πέρα βρέχει δηλαδή.



Δεν έχουν ούτε τα μπαλάκια να πουν "Ναι ρε είμαι τουρκόγυφτος και λεμές.Για 5 και 7 ευρώ ξεπουλάω τα πάντα.Πάω και τα ακουμπάω σε αυτούς που με λένε GAY, και HELL ASS ...και ονειρεύονται να πάρουν την πόλη μου." 
Τα ίδια ακριβώς έπαθαν και στο Κόσσοβο οι Σέρβοι.Που νόμιζαν ότι όλα είναι χρήμα και ξεπούλησαν τις περιουσίες τους στους Αλβανούς.
Οι συνέπειες γνωστές.


Γύρω στα 1.200 με 1.700 άτομα μεταβαίνουν καθημερινά από την Ελλάδα στη γειτονική πΓΔΜ, μέσω του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός τους είναι διπλάσιος σε σχέση με τις καθημερινές...
Σύμφωνα, μάλιστα, με το διοικητή του σταθμού, Βάιο Μπιζιώτη, ο αριθμός των Ελλήνων που καθημερινά μεταβαίνουν τους θερινούς μήνες στα Σκόπια υπερβαίνει τις 3.000.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην πΓΔΜ μεταβαίνουν Έλληνες για την παροχή διαφόρων ειδών υπηρεσιών - για παράδειγμα επίσκεψη σε ορθοδοντικό ή οφθαλμίατρο - αλλά και για αγορές τροφίμων, ποτών, ρουχισμού και υποδημάτων. Επιπλέον, διασχίζουν τη μεθόριο για διασκέδαση, στα καζίνο, τα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής.


Σύμφωνα με τον κ. Μπιζιώτη, εξάλλου, σε όσους περνούν καθημερινά τη μεθόριο συμπεριλαμβάνεται κι «ένας, μικρός μεν, σημαντικός δε» αριθμός Ελλήνων, που επιβάλλεται να βρίσκονται στη γειτονική χώρα, διότι εργάζονται σε εταιρίες που εδρεύουν στην πΓΔΜ.


Σήμερα, ο δήμος Παιονίας διοργάνωσε στο μεθοριακό σταθμό μια ενημερωτική εκδήλωση, με στόχο να περιοριστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο, που - όπως εκτιμάται - έχει επιφέρει στα καταστήματα της περιοχής πτώση τζίρου γύρω στο 30%. Πλην όμως, το δήμαρχο Αθανάσιο Λαπόρδα, που ήταν ο επικεφαλής, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.


Είδε έναν φίλο του να πλησιάζει και αρχικά υπέθεσε ότι ήρθε στους Ευζώνους, ώστε να συνεισφέρει στην καμπάνια ενημέρωσης. Απογοητεύτηκε, όμως, όταν εκείνος πέρασε τα σύνορα, λέγοντας του: «Με δέκα ευρώ θα κουρευτώ, θα φάω κάτι και θα πιω και τον καφέ μου, ενώ θα γεμίσω και το ρεζερβουάρ μου, με τα μισά λεφτά».Και έτσι μην σας κάνει εντύπωση που αυτή η χώρα οδεύει ολοταχώς προς την καταστροφή...Αρκεί να γλυτώσει ο τουρκόγυφτος νεοέλληνας 5,5 ευρώ...και ας τα δώσει και στον εχθρό του..Αναγνώστης Ασυμβίβαστος...