Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αλβανοί παντού σε όλα τα επίπεδα της εγκληματικότητας. Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, χωρίς πόλεμο!

Εξαμελής συμμορία Αλβανών, που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και είχε διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών το τελευταίο τρίμηνο στα βόρεια προάστια, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 17 ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και 7 σε περίπτερα. Σε τρεις από τις ληστείες, οι δράστες είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Μετά τη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν σε δύο διαμερίσματα στη Νέα Χαλκηδόνα και στα Σεπόλια, τρείς από τους δράστες, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρείς της ίδιας συμμορίας.

  Με Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών συλληφθέντων, καθώς και ενός ακόμη αναζητούμενου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της έρευνας και η τυχόν αναγνώρισή τους από άλλα θύματα.
  Πρόκειται για τους:
-   NDOCI MARJAN του DEDE, 23 ετών.
-   PUSI KRISARD του NIKOL, 19 ετών
-   ULNDREAJ EDUARD του GJINΑ, 23 ετών.
-   PUSI PELLUMB του NIKOL, 26 ετών.
Για τη μετακίνηση τους τα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα, ή, σε κάποιες περιπτώσεις, νόμιμα, στα οποία κάλυπταν προσωρινά τις πινακίδες κυκλοφορίας.

 
Μετά από έρευνα που έγινε στα δύο διαμερίσματα που συνελήφθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
-   Ένα  καλάσνικοφ με γεμιστήρα με 24 φυσίγγια.
-   Ένα πιστόλι Baikal με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.
-   Ένα πιστόλι κρότου.
-   Μία αμυντική χειροβομβίδα.
-   54 φυσίγγια καλάσνικοφ.
-   Δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης.
-   Δύο κουκούλες full face.
-   Τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
-   Δύο  ζυγαριές ακριβείας.
-   Χρηματικό ποσό 600 ευρώ.


Επίσης, κατασχέθηκαν τρία  αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα δύο, κλεμμένα.
Η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
tanea.gr


ΣΧΟΛΙΑ
Από που προμηθεύνται τέτοιο οπλισμό; Εδώ μιλάμε για χειροβομβίδες, όχι αστεία. Ψάξτε στο στρατό αν υπάρχει κανά εργατικό δραστήριο παιδάκι που βγάζει συμπληρωματικό μερικάματο με ξεχασμένα όπλα.
Ένας αναγνώστης22/12/2011 12:11
Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ο υπουργός δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου ετοιμάζει μαζικές αποφυλακίσεις καταδίκων. Θα μας στείλουν ακόμα και εγκληματίες με 10 χρόνια ποινή, δηλαδή βιασμοί, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαιρά σωματική βλάβη (πρόκληση αναπηρίας), εμπόριο ναρκωτικών. Το τελευταίο δώρο του εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ στους πολίτες. Ευτυχισμένο το 2012.
Κώστας22/12/2011 10:44
Αλβανοί είναι τα παιδια? Που είναι ο Τσίπρας να διαμαρτυτηθεί για την καταπάτηση των ανθρωπίνων διακιωμάτων τους και την διολίσθηση του πολιτεύματος στον φασισμό?
K.Palaiologos22/12/2011 10:37
Αλβανοί.-
Andy22/12/2011 10:27
Οι υπουργοί δικαιοσύνης (Παπαιωαννου και Καστανίδης ) ευθύνονται εν πολλοίς για την αύξηση της εγκληματικότητας με την πρακτική της αποφυλάκισης αυτών που έχουν μικρές ποινές φυλάκισης , και τώρα και των κακούργων για να έχουν (άκουσον ακουσον) μια δεύτερη ευκαιρία. Εδώ οι ΗΠΑ μείωσαν την εγκληματικότητα (σε κάποιες περιοχές μέχρι και 60%) αυξάνοντας πολύ τις ποινές σε εγκλήματα κατά ζωής και περιουσίας και αυτοί οι ......... έφθασαν στο σημείο να δίνουν και άδειες σε εγκληματίες αλλά και πρόσφατα να τους αποφυλακίζουν . Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί στην κυριολεξία και να ξαναδημιουργηθεί από την αρχή.