Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Προδότες πολιτικοί διαλύουν την Ελλάδα. Ετοιμάζουν στρατό στην ενδοχώρα!


Συνεχής είναι η ροή των παράνομων μεταναστών στην χώρα μας - Σχεδόν σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου, οι παρατημένες βάρκες, με οδηγίες και πλαστά έγγραφα που προμηθεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι - Προδότες πολιτικοί διαλύουν την Ελλάδα
Ντοκουμέντα για τη διακίνηση των λαθρομεταναστών στην ελληνοτουρκική μεθόριο παρουσίασε η τηλεόραση ΘΡΑΚΗΝΕΤ.
Κατά μήκος του ποταμού Έβρου υπάρχουν παρατημένες πλαστικές βάρκες με τις οποίες οι δουλέμποροι μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, ενώ πίσω τους αφήνουν ακόμα και πλαστά έγγραφα που τους δίνουν.
Την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις για την αποχώρηση του Frontex από την Ελλάδα καθώς η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει χωροθετήσει νέα κέντρα κράτησης.Σάλο έχει προκαλέσει ο απίστευτα μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών που εισήλθαν μόνο σε διάστημα ενός μήνα στη χώρα μας, από τα περάσματα του Έβρου. 9.700 άτομα έχουν καταγραφεί ότι πέρασαν τον Οκτώβριο και η μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται ασταμάτητα.
Είναι πλέον σαφές τι γίνεται.
Φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες που έστειλε τηλεθεατής ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας μιας κατάστασης που επαναλαμβάνεται καθημερινά στην Ελληνοτουρκική μεθόριο.
Οι ξεφούσκωτες πια πλαστικές βάρκες με τις οποίες οι παράνομοι μετανάστες περνάνε το ποτάμι, στοιβαγμένοι και με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής.
Οι βάρκες οι οποίες φαντάζουν σαν το πλοίο που τους μεταφέρει από την εξαθλίωση σε ένα καλύτερο αύριο στην Ευρώπη και άλλοτε είναι ο τιτανικός στο παρθενικό του ταξίδι που βυθίζεται και παίρνει τις ψυχές μαζί του στα παγωμένα και αφιλόξενα νερά του ποταμού Έβρου.
Σε όλο το μήκος του ποταμού υπάρχουν παρατημένες βάρκες.
Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, αυτών που η χώρα μας φωνάζει στην Ευρώπη για να δει και που όταν έρχονται οι ευρωπαίοι και τα μέλη των οργανώσεων δεν βλέπουν ποτέ.
Κάπου εκεί βρίσκονται και οι οδηγίες χρήσης για τις βάρκες.
Τι άλλο μπορεί κανείς να βρεί; Διάφορα αντικείμενα προσωπικά αλλά και έγγραφα τα περισσότερα πλαστά που προφανώς τους τα προμηθεύουν οι δουλέμποροι.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με το πρώτο θέμα η Ευρώπη σκέφτεται να σταματήσει τη χρηματοδότηση του Φροντεξ
Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του οργανισμού, Ilkka Laitinen, ο λόγος για την απροθυμία αυτή, είναι η «αποτυχία» της Ελλάδας να χωροθετήσει νέα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. Παράλληλα η Frontex, δεν παραλείπει να σημειώσει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στα υπάρχοντα κέντρα κράτησης της χώρας μας τα οποία χαρακτηρίζει ως τριτοκοσμικά.
Όπως υποστηρίζουν οι αξιωματούχοι της Frontex, οι αρχές κρατούν για λίγες ημέρες τους λαθρομετανάστες, όταν αυτοί συλληφθούν για παράνομη είσοδο στη χώρα και στην ΕΕ και μετά, εξαναγκάζονται να τους αφήσουν ελεύθερους, με αποτέλεσμα αυτοί να προωθούνται στην ενδοχώρα.
Η Υπηρεσία λέει μάλιστα πως αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, σημειώνοντας ότι από το Νοέμβριο του 2010 μέχρι τον Μάρτιο του 2011, συνέλαβε 11809 λαθρομετανάστες, που εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Να σημειωθεί ότι κατά μέσο όρο, η επιχείρηση Joint Operation Rabit 2010 (στην οποία συμμετείχαν συνολικά 576 αστυνομικοί από 26 χώρες της ΕΕ), απέφερε 245 εντοπισμούς απόπειρας παράνομης εισόδου, ημερησίως.