Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Δημοσιεύματα και γεγονότα που συνάβουν με τις προφητείες των Αγίων και πατέρων της εκκλησίας μας.


Σε σύγκρουση Ρωσίας με Τουρκία.
Τελ Αβίβ. Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας εξέφρασαν την άποψη ότι προκειμένου η Τουρκία να προστατεύσει τις  ένοπλες ομάδες που αγωνίστηκαν κατά του καθεστώτος της Συρίας, πιθανόν να δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας στα σύνορα των δύο χωρών.
Επιπρόσθετα η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες « η Τουρκία και η Συρία βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου».
Η αναφερόμενη εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα για την προστασία των ένοπλων ομάδων της  συριακής αντιπολίτευσης:
«Ισραηλινοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας, εκτιμούν  ότι οι ένοπλες ομάδες  των Σύριων της αντιπολίτευσης,  θα τεθούν υπό την προστασία  του τουρκικού στρατού, με τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας  μεταξύ των συνόρων των δύο χωρών, στις οποίες ζώνες δεν θα μπορεί το συριακό καθεστώς να τις διαλύσει».
Η ίδια εφημερίδα σημειώνει ότι οι αντικαθεστωτικοί διαμαρτύρονται σε όλη τη Συρία κατά του Άσαντ, αλλά «αρκετοί αποστάτησαν από το συριακό στρατό και τις τελευταίες εβδομάδες προβαίνουν σε ένοπλη αντίσταση κατά του καθεστώτος κυρίως σε τρεις πόλεις του βορρά που βρίσκονται κοντά στα σύνορα  με την Τουρκία».
Για δείτε και αυτό το Βίντεο ΕΔΩ.