Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τρόμος στους δρόμους - Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα - 8 ληστείες καταστημάτων από χθες το βράδυ!

Με σιδηρολοστούς, μαχαίρια και ηλεκτρικούς εκκενωτές ληστεύουν μαγαζάτορες.Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στην Αγίου Μελετίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένος."Πρωτιά" στις ληστείες έχουν κοσμηματοπωλεία και βενζινάδικα
Μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών ο τρόμος και η ανασφάλεια, με τα ρεκόρ να σημειώνονται και να καταρρίπτονται με γρήγορους ρυθμούς. Την Παρασκευή σημειώθηκαν 11 ληστείες μέσα σε 12 ώρες και οι κακοποιοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Μέρα μεσημέρι σήμερα στην οδό Αργολίδας δύο αλλοδαποί μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι. Τον ανάγκασαν να τους δώσει κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.
 Να σημειωθεί ότι ληστείες κοσμηματοπωλείων σημειώνονται σχεδόν κάθε μέρα και δεν οφείλονται όλες στους "Ροζ Πάνθηρες" - τέσσερα μέλη των οποίων συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη.

Χτες το βράδυ στην οδό Θρασυβούλου στον Πειραιά ένας άνδρας ένοπλος μπήκε σε κατάστημα τροφίμων και απείλησε με το όπλο γυναίκα υπάλληλο η οποία αναγκάστηκε να του δώσει 1500 ευρώ. Έφυγε τρέχοντας και αναζητείται.

Στις 10 παρά 20 στην οδό Καλλιδρομίου τέσσερις άνδρες μπήκαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με συσκευή λέιζερ και σιδερολοστούς. Τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις του μαγαζιού και εξαφανίστηκαν.

Λίγο μετά τις 11 στην οδό Ιακωβάτων και Αγίας Παρασκευής τρία άτομα μπήκαν σε παντοπωλείο και έβγαλαν μαχαίρι στον ιδιοκτήτη. Τον ανάγκασαν να τους δώσει τα λεφτά του ταμείου και τσιγάρα.

Στην οδό Αγίου Μελετίου λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άγνωστοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια του πήραν τις εισπράξεις. Ο άνθρωπος μεταφέρθηκε τραυματισμένος και σοκαρισμένος στο νοσοκομείο.

Μαχαίρι σε οδηγό φορτηγού έβγαλαν γύρω στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Σκοπέλου και Κυψέλης, δύο άτομα και του πήραν χρήματα που είχε πάνω του.